Catena este COOL! Farmacia inimii a câștigat premiul Forbes pentru cel mai COOL lanț farmaceutic din România!

BUCURESTI - 16 noiembrie 2018

Comunicat tip General in Afaceri

Dedicată întotdeauna unei comunicări eficiente și pe gustul românilor de toate vârstele, Catena a câștigat în data de 15 noiembrie premiul pentru cel mai COOL lanț farmaceutic din România, pe anul 2018, decernat în cadrul Galei Forbes 100 COOL Brands. Acest premiu nu este doar o demonstrație a originalității și inovației mesajelor transmise către pacienți, dar și o confirmare a faptului că, pe bună dreptate, Catena este o farmacie a tuturor generațiilor!

Alina Marinescu, Director General Catena

Alina Marinescu, Director General Catena

Mai mult de 350 de antreprenori, manageri, personalități ale vieții publice și societății civile, trendsetteri și reprezentanți ai industriilor creative din România au participat la evenimentul care a celebrat și premiat brandurile care dețin factorul „cool”. Catena a fost votată câștigătoare datorită faptului că a fost considerată cea mai bună în urma analizării unor criterii de performanță precum designul, acțiunile CSR (Responsabilitate Socială Corporativă), poveștile frumoase, comunicările de brand convingătoare și corecte, susținerea unor proiecte culturale, tradiția din spatele brandului, performanțele evidente în raport cu alte branduri, dar și datorită afecțiunii pe care publicul larg, de toate vârstele, o poartă Farmaciei inimii. Și, pentru a demonstra fidelitatea pentru valorile și tradițiile țării noastre, Catena a ales, în anul centenar, să promoveze ia românească, un simbol extrem de puternic în inimile românilor.

„Sunt foarte bucuroasă și mulțumesc tuturor celor care prin votul lor consideră Catena un brand cool. Ne dorim să fim o companie care se adresează tuturor generațiilor și căutăm prin intermediul proiectelor pe care le facem să fim alături și de publicul tânar, evident cool!”, a declarat Alina Marinescu, director general Catena, la ridicarea premiului.

Despre Catena

Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România și cel mai cunoscut și apreciat brand românesc de profil. Datorită acțiunilor pozitive și a orientării către pacienți, Catena a devenit un reper fundamental în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Catena a integrat imaginea brandului în viața de zi cu zi a românilor, punând accentul pe definirea conceptului de viață sănătoasă și armonioasă. Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci şi că se implică activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare. Aprecierea şi încrederea de care se bucură brandul Catena sunt dovedite și de premiile pe care reţeaua de farmacii le-a primit în ultimii ani, printre care: Best Buy Award – Distincție pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-preț din România; Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii în care românii au cea mai mare încredere”; Superbrands; Qudal – Lanțul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calității produselor și serviciilor din România.