Rilastil Acnestil - Votat Produsul Anului 2019 la categoria sa

BUCURESTI - 20 mai 2019

Comunicat tip General in Farmaceutic

Gama de produse Rilastil Acnestil, comercializată oficial în România exclusiv prin rețeaua de farmacii Catena, a fost desemnată câștigătoarea competiției „Votat Produsul Anului 2019” la categoria Dermato-cosmetice anti-acnee, în urma votului consumatorilor români.

1

1

Premiile „Votat Produsul Anului® - Consumatorii premiază inovația”, ajunse la cea de-a 10-a ediție în România, au fost acordate în cadrul unei gale desfășurate la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Distincția a fost ridicată de Carmen Popescu, specialist marketing produse dermato-cosmetice în cadrul Catena.

 

Studiul de piață din 2019, care a stat la baza desemnării produselor câștigătoare, a fost realizat online, pe 28 de categorii, pe un eșantion de 4.814 de consumatori români, reprezentativ pentru populația din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 54 de ani, utilizatori de internet, de Exact Business Solutions. Eroarea maximă de eșantionare este +/-1.4%. Studiul a avut loc în perioada 28 martie 2019–14 mai 2019. Criteriile de evaluare au fost: inovație, atractivitate, intenție de cumpărare. Produsele câștigătoare au fost votate, de către consumatori, dintre produsele comparate în competiție.

 

Produsul Anului este un concept internațional care premiază produsele inovative, activând în prezent în 47 de țări. În România, proiectul „Votat Produsul Anului®” este prezent din 2008 și este coordonat și gestionat de agenția de comunicare Media Concept Store.

 

Despre Rilastil Acnestil

 

Rilastil Acnestil este o linie de produse dermato-cosmetice specializate în tratamentul acneei ușoare și moderate și conține o cremă tratament ten gras și mixt predispus la acnee și o spumă de curățare a tenului cu tendință acneică.

 

Rilastil Acnestil este un tratament combinat, care acționează asupra celor 4 evenimente biologice responsabile pentru formarea leziunilor acneice: colonizare bacteriană, hiperactivitatea glandelor sebacee, hiperkeratoza canalului de păr și inflamația.

Rilastil Acnestil corectează aspectul de piele îngroșată (hiperkeratoză), reglează activitatea glandelor sebacee, reduce colonizarea bacteriilor foliculare și reduce inflamația.

 

Despre Gama Rilastil

 

Gama Rilastil este fabricată în Italia, la Milano, de Institutul de Cercetări Biochimice Ganassini, fondat în 1935. Marca Rilastil a fost creată în 1972, cu scopul de a asigura soluții eficiente pentru frumusețea și sănătatea pielii.

 

Rilastil se poziționează pe segmentul dermato-cosmetice premium și conține produse care se adresează principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopică, riduri, celulită, vergeturi, cicatrici și xeroză (piele uscată). Eficiența produselor Rilastil este garantată de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care păstrează integritatea formulelor, studii clinice și prelucrare de calitate.

Gama Rilastil a fost lansată oficial în România în 2018, unic importator și distribuitor oficial al acesteia fiind Fildas Trading.