S-a lansat campania „Catena îţi poate da o Croazieră de vis pentru inima ta!”

BUCURESTI - 29 ianuarie 2018

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Catena, Farmacia Inimii, oferă posibilitatea pacienţilor săi de a merge însoțiți într-o croazieră extraordinară, cu pensiune completă, doar prin prezentarea în farmacii cu o rețetă și depunerea unui talon! Campania naţională „Catena îţi poate da o Croazieră de vis pentru inima ta!” este în plină desfășurare și durează până pe 20 martie 2018. La final, se vor acorda, prin tragere la sorţi, două premii ce constau în două croaziere (fiecare pentru două persoane).

afis

afis

Fiecare dintre cele două premii constă într-o croazieră, cu plecare pe 4 mai 2018 din Italia, de la Civitavecchia şi cu întoarcere pe 11 mai 2018, tot la Civitavecchia, cu opriri în La Spezia, Genova, Cannes, Palma de Mallorca, Barcelona, Ajaccio.

 

Câștigătorii se vor putea bucura de 7 nopți de cazare pentru două persoane, la bordul navei MSC Fantasia, în cabină exterioară cu balcon, cu următoarele servicii incluse: pensiune completă, pachet de băuturi, acces la piscine, jacuzzi, sală de gimnastică şi fitness, spectacole de teatru şi muzică live, bilete de avion, taxe de port și multe altele!

  

     

Taloanele vor fi înmânate pacienţilor care prezintă orice tip de reţetă în lunile ianuarie, februarie şi martie 2018, indiferent de natura şi valoarea acesteia, cu produse prescrise de medic. Pe lângă rețetă, este necesară prezentarea Cardului Catena, care poate fi eliberat în orice farmacie. 

Talonul va trebui semnat şi completat cu datele de identificare ale pacientului (nume şi prenume, telefon, e-mail), precum şi cu datele de pe bonul fiscal aferent (nr. bon şi dată), apoi va fi ştampilat şi introdus în urna sigilată, aflată în fiecare farmacie Catena din Bucureşti. Bonul fiscal aferent trebuie păstrat de către fiecare pacient – condiţie obligatorie pentru validarea taloanelor extrase câştigătoare!

 La finalul campaniei „Catena îţi poate da o Croazieră de vis pentru inima ta!”, mai precis pe 22 martie 2018, se va face extragerea celor două taloane câştigătoare.

 

Oferta este valabilă doar in farmaciile Catena din Bucureşti. Tragerea la sorţi a celor două taloane câştigătoare va avea loc pe 22 martie 2018. Mai multe detalii despre Regulamentul campaniei, regăsiţi în ataşament şi aici:

            https://www.catena.ro/oferte/CASTIGA-O-CROAZIERA-In-luna-martie-poti-fi-castigatorulcastigatoarea-uneia-dintre-cele-2-CROAZIERE

 

Această campanie urmează imediat după succesul celei intitulate „Moş Crăciun îţi poate da o Dacia pentru inima ta”. Chiar în ajunul Crăciunului au fost desemnaţi, prin tragere la sorţi, cei 10 fericiţi câştigători ai celor 10 autoturisme Dacia oferite de Catena.

     

Catena – cea mai mare și mai apreciată rețea de farmacii din România – este, în prezent, numărul 1 în retailul farmaceutic din România, poziție pe care o menține din 2012. 

 În cei aproape 19 ani de existenţă, Catena s-a impus nu doar ca un brand autentic românesc, ci și ca lider de profil în retailul farmaceutic, cu peste 670 de unități deschise la nivel național. Echipa Catena a reuşit să integreze imaginea brandului în viaţa de zi cu zi a românilor, punând accentul pe definirea conceptului de viaţă sănătoasă şi armonioasă, dovada fiind cei peste 4,5 milioane de pacienţi fideli.

 

Ca o recunoaștere a solidei relații de parteneriat cu românii, construită în timp și bazată pe încredere, „Farmacia Inimii” a fost recompensată cu zeci de trofee şi premii de excelenţă, demonstrând nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, dar că se implică şi activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare. 

Taguri: catena