Senso Arte a câștigat trofeul Good Life Art, la Gala Forbes Life Awards 2019

BUCURESTI - 30 mai 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pentru sprijinul constant, necondiționat, acordat artei și artiștilor din România,
Senso Arte (www.sensoarte.ro) a primit premiul Good Life Art, în cadrul Galei Forbes Life Awards 2019. Premiul este răsplata unei munci în echipă, bazate pe comunicare și pe abordarea cu entuziasm și ambiție a tuturor provocărilor.

echipa Senso

echipa Senso

Prezentatorul galei a fost Bogdan Miu, iar premiul Good Life Art a fost oferit de către Anca Serea, ambasador Cellini România, directorului general Tonica Group, Otilia Ostroțky, dar și echipei Senso TV și Senso Arte, care se află în spatele acestui proiect de succes.

 

„Împreună cu echipa, oamenii care mă ajută să creez lucruri frumoase, facem ca tot ce se întâmplă să fie real. La proiectul SensoArte.ro am lucrat lucrat împreună cu colegii mei, iar premiul li se cuvine deopotrivă lor, oameni frumoși, real frumoși, atât în exterior cât și în interior”, a declarat Otilia Ostroțky.

 

Evenimentul, marca “Forbes Life”, a oferit distincții celor mai importanți actori din domeniul de business-lifestyle de anul acesta. Gala s-a adresat acelora care apreciază creativul, care găsesc inspirație în artă și frumos și care sunt cetățeni ai lumii, conform organizatorilor. Astfel, Gala Forbes Life Awards 2019 a inaugurat sezonul de vară, pentru a ne bucura de experiențe încântătoare și totodată sofisticate, alături de oameni frumoși. Trofeele înmânate câștigătorilor galei au fost realizate de artiștii Alina Manole și Bogdan Olteanu Nicolae. În cadrul fastuosului eveniment a fost organizat și un panel de discuții cu tema „Ce înseamnă viața frumoasă!”, moderat de Raluca Michailov, director general BP Publishing Media (FORBES Magazine). Speakerii invitați au fost Otilia Ostroțky, Răzvan Pascu, antreprenor în turism și Tatiana Ernuțeanu, specialist în comunicare, jurnalist și blogger.

 

Despre Senso TV și Senso Arte

 

Televiziunea online Sensotv.ro cuprinde o colecţie amplă de materiale video care acoperă în amănunt cele trei aspecte principale ale vieţii: artă, sănătate, lifestyle, domenii pe care vi le propune ca o pledoarie pentru susținerea industriei creative a unui concept media în care cultura și artele au căpătat rolul de motor al dezvoltării regionale și naționale. Filmele realizate pentru Senso Arte (proiect susținut de Catena pentru artă), prezintă expoziții de artă din București și din țară. De asemenea, în filmele sale, sunt prezentați renumiți artiști vizuali - pictori, sculptori, ceramiști, designeri, graficieni, cineaști aflați la lucru chiar în ateliere și în spațiilor lor de creație, pline de culoare și emoție. 

Cu fiecare film, Senso Arte vă invită să vă bucurați de frumusețea acestei lumi. Senso Arte aduce lumea artei și a artiștilor mai aproape de fiecare vizitator al site-ului, care vă pune la dispoziție în timp util informații despre cele mai noi expoziții, portrete de artiști, veritabile repere din lumea artelor spectacolului, evenimente cultural-artistice, premiere teatrale și cinematografice.