Cumparaturi online de piese auto

Iasi - 9 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Tot mai multi internauti aleg sa cumpere online o gama cat mai larga de produse din diverse ramuri industriale. In Romania piata de piese auto a crescut foarte mult in ultima perioada datorita necesitatii si lipsei unei economii care sa asigure achizitionarea de alte autovehicule mai noi.

Tot mai multi internauti aleg sa cumpere online  o gama cat mai larga de produse din diverse ramuri industriale.In Romania piata de piese auto a crescut foarte mult in ultima perioada datorita necesitatii si lipsei unei economii care sa asigure achizitionarea de alte autovehicule  mai noi.

Piese din dezmembrari, piese  auto originale si de import sau piesele  de  tunning au o cautare foarte mare pe internet,insa  cei mai multi prefera pe cele noi si de import in detrimentul celor vechi.

Vanzarile de piese auto online nu se bucura de aceasi putere de cumparare  precum  gadgeturile sau produsele  IT,multe cauze fiind erorile de identificare a pieselor si lipsa unui sistem de centralizare a informatiei legate de ele.

Datorita faptului ca majoritatea pieselor sunt fabricate din metal si sunt rigide, transportul nu poate fi o mare problema din punctul de vedere al sigurantei marfii, dar greutatea ridicata  creste pretul livrari. In general comenzile ce au peste  100kg, necesita transport special si se efectueaza cu ajutorul unor  firme specializate in domeniul transportului de tip cargo.

Toti cunoastem avantajele unui motor de cautare de informatii gen Google,astfel putem anticipa si avantajele pe care le poate avea  orice motor de cautare din orice domeniu.

Problema apare cand esti nevoit sa  gasesti piesele ce te intereseaza sau sa alfi anumite informatii despre  ele si nu ai unde sa cauti.Existenta unui astfel de motor de cautare pentru piese auto ar scurta mult timpul pe care potential client l-ar pierde pentru aflarea de detalii sau  cumpararea de diverse elemente si accesorii functionarii unui vehicul.

Desi exista softuri ce pot oferi in mare parte astfel de informatii, acestea ori nu sunt populare, ori nu iti ofera posibilitatea sa achizitionezi ce doresti.Datorita faptului ca  exista o astfel de lacuna, orice firma de piese auto ce poate obtine  un astfel de motor de cautare precum Galileo Auto, va obtine castiguri financiare  mai mari cat si popularitate prin randurile detinatorilor de automobile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/galileo-auto/cumparaturi-online-de-piese-auto