Aron Kwok, Ambasador Longines in filmul “Empire of Silver”

BUCURESTI - 25 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Aaron Kwok, Ambasador Longines al Elegantei, paseste pe covorul rosu al festivalului de film de la Berlin pentru premiera modiala a celui mai recent film al sau: “Empire of Silver”.

Kwok joaca rolul principal in acest film inspirat dintr-o faimoasa legenda din timpul dinastiei Qing (1644-1911). Evenimentele istorice narate in film se impletesc cu momente din trecutul orologer al firmei Longines si amintesc de legaturile comerciale din acele vremuri cu imperiul chinez. Inregistrari cronologice oficiale despre facturi privind primul transport de ceasuri Longines in China dateaza inca din 1867.
Longines a fost incantata sa il felicite pe Aron Kwok pentru noua sa pelicula, sponsorizand totodata petrecerea de dupa film din Berlin, in timpul careia i-a prezenatat acestuia cea mai recenta creatie orologera: Longines Master Collection Retrograde, simbolul dezvoltarii marcii elvetiene de la Dinastia Qing pana astazi.
Aaron Kwok, Ambasador Longines al Elegantei din 2005 este unul dintre cei mai populari artisti din Asia. Uimitoarele sale performante ca dansator, cantaret si actor i-au adus de-a lungul vremii peste 100 de premii si distinctii. Datorita talentului sau innascut a fost repede remarcat si i s-a propus o cariera si in industria filmului. Succesul a venit extrem de repede si Kwok a castigat in 2005 premiul Golden Horse Award pentru cel mai bun actor intr-un rol principal pentru pelicula “Divergence”. Un an mai tarziu a castigat pentru a doua ora acelasi trofeu pentru rolul extraordinar din filmul “After This Our Exile”. Bucurandu-se de o primire extrem de favorabila, anul acesta a pasit pentru a doua oara pe covorul rosu al festivalului de Film European la Berlin (dupa o prima reusita in 2006 la festivalul de film de la Roma), unde a avut loc premiera mondiala a celui mai recent film al sau “Empire of Silver”.
In acest film, Aaron Kwok interpreteaza rolul “Third Master” un tanar idealist si hedonist, care in ciuda presiunii la care este supus de tatal sau, se lupta sa-si gaseasca propriul destin. Relatia dintre tata si fiu este complicata si mai mult de catre sensurile antagonice ce sunt imprimate valorilor morale si etice din film. In plus “Third Master” este profund indragostit de frumoasa sa mama vitrega. Aventurandu-se intr-o calatorie metafizica, “Third Master” trebuie sa decida daca sa urmeze calea aleasa de tatal sau, sau propriul destin. Presiunea razboiului si a inevitabilelor schimbari monetare de la argint la banii de hartie, aduc in prim plan sentimente precum lacomia, deceptia si gelozia.
Acest minunat film istoric chinezesc trezeste amintiri placute legate de bogata istorie orologera de peste 175 de ani a marcii elvetiene si mai ales de stransa sa legatura cu China. De fapt, China a fost una dintre primele tari in care Longines a exportat primele sale ceasuri manufacturate in Elvetia. Inregistrarile fiscale oficiale ne arata ca primul ceas Longines a fost trimis si vandut in China in 1867 in timpul dinastiei Qing.
Longines a fost extrem de incantata sa organizeze after party-ul dupa premiera fimului si sa-i ofere lui Aron Kwok modelul Master Collection Retrograde din aur roz, ca respect si pretuire pentru performanta sa artistica. Acest ceas extrem de special, innobileaza traditia orologera a brandului, gazduind un calibru nou, realizat special si exclusiv pentru Longines. Oferind functii retrograde (zi, data, secunda, al doilea fus orar pe o scala de 24 de ore) intr-un mecanism automatic, Master Collection Retrograde combina complicatiile mecanice orologere cu folosirea cat mai usoara a acestora.

Ceasurile Longines pot fi achizitionate din magazinele Galt orologerie elvetiana.

Despre Galt orologerie elvetiana

Impulse Romania este in topul companiilor care comercializeaza ceasuri elvetiene in Romania. Prin magazinele “Galt orologerie elvetiana”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere elvetiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, HYSEK, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile Pasquale Bruni si a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg si curele Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

aona.calistru@galtime.ro