Chi Ling Lin Ambasadoare a Elegantei pentru Longines

BUCURESTI - 30 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Longines, celebra firma de ceasuri elvetiene, este incantata sa anunte ca Ambasadoare a Elegantei pe Chi Ling Lin, model de succes si una dintre cele mai cunoscute figuri din Asia.

Despre Chi Ling Lin:
Cu o silueta impecabila, frumusetea captivanta, stilul personal unic si extrem de eleganta, Chi Ling a pozat gratios pe coperta multor reviste internationale (Vogue, Elle, Harper’s Bazaar) si de asemenea este incantata sa fie purtatoarea de cuvant a programului social “6 minute pentru viata” initiat de Procter&Gamble pentru prevenirea cancerului la san. Un alt proiect important in care este implicata este cel condus de catre World Vision AIDS Orphan Project, atunci cand a vizitat copiii orfani din regiunile afectate de SIDA din Africa de Sud si a ajutat la strangerea de fonduri pentru aceasta cauza cruciala.

Chi Ling condidera ca pentru a fi un model de succes, nu este importanta numai frumusetea exterioara, la fel de importanta este si cea interioara. Un model international nu trebuie sa fie tot timpul intr-o forma fizica de invidiat, este necesar sa te autoperfectionezi constant, niciodata sa nu crezi ca ai reusit sa inveti tot ce era de invatat, pentru ca sunt suficient de multe lucruri pe care inca nu le cunosti.

Chi Ling a absolvit Universitatea din Toronto avand dubla specializare in Istoria artei si Economie. Indragostita de arta, a vizitat Sienna (Italia) pentru a studia arhitectura si sculptura din epoca renasterii. Inainte de a-si incepe cariera de model, Chi Ling a lucrat ca asistent muzeograf pentru Fubon Art Association Committee. De aseamea una dintre pasiunile ei o reprezinta calatoriile, mai ales in Japonia unde a si locuit o perioada de timp si unde a studiat cultura si arta japoneza, reusind in acelasi timp sa invete limba tarii care i-a fost gazda.

Educatia solida de care a beneficiat Chi Ling inainte sa devina model este extrem de rara in lumea fascinanta a modei. La scurt timp dupa ce a reusit sa fie cunoscuta si apreciata, podiumul de prezentare a ajuns sa nu mai fie suficient pentru Chi Ling si talentele sale creative. Dincolo de scena modelingului, Chi Ling a cucerit lumea micului ecran fiind gazda unor programe de televiziune precum (Fashion Chase, Redescoperind Japonia, Chi Yong, Chi Yong Electric School) dar si ceremonii de decernare a diferitelor premii precum: Golden Horse Award, Golden Melody Award, Golden Bell Award, Asian Motion Picture Award, Shanghai Television Festival.
“Efectul Chi Ling” a facut ca Gala decernarii premiilor Golden Horse Award sa obtina un rating de 9.6%, cel mai bun din istoria de 40 a show-ului. Modelul a fost prima si unica persoana care a prezentat toate cele 3 gale “golden series” in acelasi an.

In 2005 “efectul Chi Ling” a inceput sa fie cunoscut in lumea intreaga. Pentru ca nu a participat niciodata la un festival de film, Chi Ling a fost invitata sa ofere un premiu in cadrul ceremoniei de decernare a premilor Hong Kong Award Ceremony, uimind audienta prin aparitia ei stralucitoare pe covorul rosu.
Insusi Hollywodul ii bate la usa, Chi Ling facand parte din echipa filmului: “ The Battle of Red Cliff” in regia lui John Woo si produs de 21st Century Fox. Alaturi de ea in distributia filmului intalnim nume binecunoscute precum : Yun Fat Chow, Tony Leung si Chen Chang. In rolul ei de debut ea o interpreteaza pe “ Xiao Qaio” o femeie care se lupta pentru pace. In opinia lui John Woo alegerea vedetei pentru a o interpreta pe eroina feminina a filmului nu putea fi mai potrivita, fiind perfecta pentru acest rol. Filmarile s-au incheiat in 2008.

In 2006 Chi Ling a primit invitatia de a fi una din cele 5 figuri reprezentative ale campaniei : “Smile for Olympics 2008 Beijing”. De asemenea a primit si premiul pentru “The Most Credible International Personality Award” in cadrul celei de a doua editii a International Television Commercial Art Festival produs de catre televiziunea de stat chineza, care reprezinta marturii incontestabile pentru credibilitatea ei ca imagine oficiala pentru mai multe produse si branduri. Anterior aceeasi distinctie i-a fost acordata lui Zi Yi Zhang. In acelasi an pasii ei s-au indreptat si spre lumea creatorilor de moda. Debutand ca si consultant dar si designer pentru faimosul brand italian FIORUCCI, Chi Ling a reusit sa-si implineasca aspiratiile artistice folosindu-se de pasiunea sa pentru arta si de imaginatia creativa pentru a realiza modele superbe in cadrul propriei colectiei denumita sugestiv “Angel”.

Aceasta femeie inteligenta, increzatoare, frumoasa si extrem de talentata stie cum sa-si valorifice fiecare atu pentru a ramane mereu in frunte. Fara indoiala, Chi Ling va continua sa straluceasca pe scena internationala si sa ramana una dintre cele mai iubite si apreciate femei din lume.

Ceasurile Longines pot fi achizitionate din magazinele Galt orologerie elvetiana

Despre Galt orologerie elvetiana

Prin magazinele “Galt orologerie elvetiana”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere elvetiene: Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, HYSEK, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile Pasquale Bruni si a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg si curele Morellato.


Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

aona.calistru@galtime.ro