Asphalt 7: Heat a ajuns in Top-ul App Store in timp record!

BUCURESTI - 25 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Industrie, IT&C, Internet

Cel mai recent titlu Gameloft din seria Asphalt inregistreaza un succes uluitor!

Asphalt 7: Heat a ajuns in Top-ul App Store in timp record!

 Asphalt 7: Heat, cel mai recent joc al seriei de success Asphalt dezvoltata de catre Gameloft, a primit distinctia Editor’s Choice din partea Apple dupa ce a ajuns pe locul I in App Store la categoria Aplicatiilor Platite, in 17 tari diferite pentru iPhone si 51 de tari pentru iPad.

 La categoria Jocuri Asphalt 7: Heat a atins, de asemenea, prima pozitie in clasamentul celor mai bune aplicatii platite in App Store, versiunea pentru iPhone in 47 de tari si in 57 de tari versiunea pentru iPad.

 Asphalt 7: Heat este un joc de curse plin de adrenalina, in care jucatorii se intrec in cascadorii la viteze ametitoare in intreaga lume, trecand din Hawaii sau Miami in Londra sau Rio de Janeiro. De asemenea, jucatorii se pot bucura sa fie la volanul a 60 de masini diferite de la branduri celebre cum sunt Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, BMW sau Audi.

 “Suntem extrem de incantati ca Asphalt 7: Heat a fost atat de bine primit in intreaga lume. Pe intreg parcursul dezvoltarii jocului echipele noastre de productie au investit multa pasiune si determinare pentru a aduce inovatie la nivel tehnic si grafic si pentru a oferi intensitate curselor, livrand totodata o experienta captivanta si antrenanta pentru toata lumea. Acest inceput uluitor al celui mai recent titlu Asphalt, o franciza best-selling cu peste 50 de milioane descarcari din momentul lansarii, incoroneaza seria ca punct de referinta pentru jocurile de racing pe smartphones si tablete.”, spune Julien Fournials, Senior Vice President Production al Gameloft.

Incepand de astazi, 25 Iunie, Asphalt 7: Heat va fi disponibil si pentru Android.

Despre Gameloft

Gameloft este liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile de ultima generatie si console (Apple iPad, iPhone, Nintendo DSI, Playstation Portable, XBOX 360, Playstation 3, Nintendo Wii), prezent in Romania de 21 ani, cu peste 30 de studiouri in intreaga lume (http://www.gameloft.ro/ , http://www.gameloft.com/ ).