Patru dintre cele mai populare jocuri Gameloft vor fi optimizate pentru Amazon Kindle Fire si Kindle Fire HD

BUCURESTI - 11 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Industrie, IT&C, Tehnologie

The Oregon Trail: American Settler, Asphalt 7: Heat, Fashion Icon si Ice Age Village disponibile acum pe noile tablete Amazon.

Gameloft , liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile, anunta optimizarea a patru dintre cele mai de succes titluri, The Oregon Trail: American Settler, Asphalt 7: Heat, Fashion Icon si Ice Age Village, pentru tabletele Kindle Fire si Kindle Fire HD. Toate cele 4 titluri vor pune in valoare noile caracteristici ale dispozitivelor.

 

“Ramanand fideli filosofiei Gameloft, cautam sa facem jocurile noastre disponibile in mod constant pe cele mai bune platforme digitale si, luand in considerare succesul obtinut de Kindle Fire si portofoliul de 55 de titluri Gameloft, suntem incantati sa continuam sustinerea Amazon prin optimizarea a 4 dintre jocurile noastre cele mai de succes pentru ambele tablete”, a spus Baudouin Corman, Vice Presedinte Gameloft America.

 

The Oregon Trail: American Settler, Asphalt 7: Heat, Fashion Icon si Ice Age Village sunt disponibile acum pe Amazon Appstore pentru Android sau direct de pe o tableta Kindle.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati siteul Gameloft.

Despre Gameloft

Gameloft este liderul dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitive mobile de ultima generatie si console (Apple iPad, iPhone, Nintendo DSI, Playstation Portable, XBOX 360, Playstation 3, Nintendo Wii), prezent in Romania de 11 ani, cu peste 30 de studiouri in intreaga lume (http://www.gameloft.ro/ , http://www.gameloft.com/ ).