Cum putem influenta pretul hainelor care ne plac?

Cluj-Napoca - 10 februarie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Intra acum www.garderoba.ro pentru a vedea si vota hainele care ti-ar placea sa le ai in garderoba. Primele 3 produse cele mai votate vor primi la lansare o reducere de 15% . Voteaza si scade pretul produselor preferate.

Cum putem influenta pretul hainelor care ne plac?

Ti-am pregatit o colectie de haine senzationala, marca Otto Hermann, pe care o poti vedea acum in exclusivitate pe Garderoba.ro
Incepand cu data de 25 februarie vei putea sa-ti innoiesti Garderoba cu hainele care iti plac cel mai mult. Pana atunci insa poti sa scazi pretul acestora votand produsele prezentate.
Primele 3 produse cele mai votate vor primi la lansare o reducere de 15%. Mai multe voturi, mai multe sanse sa scazi pretul produselor care iti plac. Invita-ti si prietenele sa voteze.

Despre Garderoba.ro

Garderoba.ro este un site care se dreseaza femeilor puternice si hotarate pentru care am reusit sa combinam simplitatea cu eleganta, stilul modern cu cel clasic pentru a se putea regasi in hainele noastre. Punem accent pe materiale si croiala pentru a oferi clientelor noastre confort, comoditate maxima.
Toate cele bune si ne vedem pe Garderoba.ro.
Ne vedem pe Garderoba.ro,
Carmen Munteanu

carmen.munteanu@garderoba.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/garderoba-ro/cum-putem-influenta-pretul-hainelor-care-ne-plac