THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS cauta un nou partener in Romania

BUCURESTI - 17 februarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS este cea mai mare competitie de muzica live la nivel mondial, deschisa tuturor genurilor interpretative. In cei trei ani de prezenta in Romania, la GBOB au participat peste 80 de formatii si au fost descoperite si promovate international formatii precum GRIMUS (Cluj), THE MARKER (Brasov) sau PHENOMENON (Bucuresti).

THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS cauta un nou partener in Romania

In prezent compania londoneza cauta un nou partener in Romania care sa se ocupe de realizarea si organizarea concursului la nivel national.
In luna ianuarie 2010 romano-belgianul Cristin Tomeci, cel care a adus concursul in Romania in anul 2007, a fost numit Director International GBOB, inlocuindu-l la carma concursului pe Matt Walker.
In aceasta situatie, GBOB International din Londra cauta o noua firma, persoana independenta din show-bizz sau Grup Media care sa preia organizarea si sa asigure dezvoltarea in continuare a celui mai mare concurs de muzica live din lume in Romania. Persoanele implicate in realizarea de concerte sau concursuri de muzica, firmele new-media precum si trusturile de televiziune sunt invitate sa aplice pentru aceasta unica oportunitate.
Cei interesati in aceasta tentanta oferta de cooperare pot contacta THE GLOBAL BATTLE OF THE BANDS trimitand un e-mail de intentie incluzand datele complete de contact la e-mail:
ct@gbob.com
Cei care vor fi considerati parteneri eligibili, vor fi contactati si vor primi toate informatiile si datele necesare.
Oferta este valabila pana la data de 01.mai.2010.