Uscătorul de mâini Dyson Airblade, disponibil acum în România

BUCURESTI - 24 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Industrie, Tehnologie

Fisiere atasate:

brosuradysonairbladeRO.pdf

Dyson Airblade este cel mai rapid și igienic uscător de mâini.
24 martie 2011, București – Dyson, producător mondial de uscătoare de mâini de înaltă tehnologie, a lansat în România noul uscător de mâini Airblade™, care utilizează tehnologii revoluționare pentru a realiza uscarea mâinilor în doar câteva secunde și în condiții de igienă maximă.

Dyson Airblade

James Dyson, fondatorul companiei, a declarat despre avantajele oferite de noul Airblade™: Uscătorul de mânini Airblade™ are la bază o tehnologie avansată care permite crearea unui curent de aer de mare viteză, care usucă rapid mâinile, și evită astfel dezavantajele evidente ale evaporării lente a apei. Este foarte rapid, foarte igienic și foarte eficient.”

Despre igienă și Dyson Airblade™

Uscătoarele de mâini cu aer cald utilizează o tehnologie veche de 60 de ani, care funcționează pe principiul evaporării apei. Aerul din toaletele publice, care conține un mare număr de bacterii, inclusiv bacterii fecale, este încălzit și apoi utilizat pentru a evapora apa de pe mâinile proaspăt spălate.

De obicei, persoana care utilizează uscătorul de mâini își freacă mâinile pentru a accelera procesul, dar cercetările realizate arată că, astfel, bacteriile din straturile mai profunde ale pielii sunt aduse la suprafață. Cele mai multe persoane preferă să nu aștepte și rămân cu mâinile umede.

Noul Airblade™ asigură o uscare foarte rapidă a mâinilor, iar aerul este trecut printr-un filtru HEPA, care elimină 99,9% dintre bacterii.

Consum redus de energie: nu foloseste elemente de incalzire a aerului. Consuma cu pana la 80% mai putina energie electrica fata de alte uscatoare de maini si, in plus, elimina necesitatea folosirii prosoapelor de hartie. Pentru pretul unui prosop de hartie Dyson Airblade usuca mainile de 22 de ori.

Apreciat la nivel mondial: Dyson Airblade este folosit in locuri de prestigiu din intreaga lume, precum hoteluri, baruri si cluburi, centre comerciale, spitale, institutii publice sau private, fabrici, business center-uri, aeroporturi si multe altele.

Dyson - Explorare, cercetare, reinventare

În laboratoarele de cercetare, design și dezvoltare Dyson, echipa de 500 de ingineri și oameni de știință, condusă de către James Dyson, explorează o gamă largă de idei și tehnologii noi.

Unul dintre inginerii de la Dyson a descoperit că, dacă își poziționează mâinile umede în fața unui curent de aer, la temperatura camerei, un curent care circulă cu mare viteză, forța aerului este suficientă pentru a îndepărta apa în doar câteva secunde.

Mâinile s-au uscat extrem de rapid și confortabil, iar astfel a devenit evident că dacă acest procedeu ar fi aplicat pentru crearea unui nou uscător de mâini, ar avea potențial revoluționar.

Mii de ore de design au fost investite pentru descoperirea celei mai aerodinamice și eficiente metode de a evacua un curent de aer cu mare presiune printr-o fantă cu o deschidere de mai puțin de 0,3 milimetri. Fanta aceasta a fost creată pe un model ergonomic, astfel încât mâinile să fie complet acoperite de aer (inclusiv cutele fine dintre degete și partea superioară a palmelor). Se obține astfel un curent de aer cu presiune constantă și uniformă.

Dyson Airblade™ este primul uscător de mâini pentru care s-au aplicat concret noi tehnologii inovatoare, iar designul, construcția și materialel utilizate sunt conceput şi realizate astfel încât Aiblade™ să funcționeze un timp îndelungat chiar și în cele mai dure condiții.

Cercetarea dermatologică din laboratoarele Dyson este susținută de către The British Skin Foundation și The Royal Institute of Public Health. Uscătorul de mâini Airblade™ respectă de asemenea și protocolul NSF P335 și este primul și singurul uscător de mâini aprobat de către NSF. NSF definește standarde și protocoale internaționale și este recunoscut la nivel mondial pentru expertiza științifică și tehnică în domeniile sănătății și al mediului.

Anna Zilnyk, certification officer, the Royal Institute of Public Health, a declarat:

The Royal Institute of Public Health a inspectat protocoalele de test, în special cele de la Universitatea Bradford. Considerăm că uscătorul de mâini Airblade™ reprezintă un progres semnificativ în domeniul aparaturii electrice pentru igienă.

The Dyson Digital Motor

Dyson Digital Motor (DDM) este inima uscătorului de mâini Airblade™. Motorul cu 1666 de rotații pe secundă oferă o durată lungă de viață și un consum redus de energie, și asigură uscarea mâinilor fără a necesita aer încălzit.

Dyson Airblade™ - Disponibilitate comercială

Uscătorul de mâini Airblade™ este comercializat în România de catre GBR Auto International Srl, www.dysonromania.ro

Pentru materiale, imagini si informații suplimentare:

Teo Paduraru, teo.paduraru@gbrauto.ro, 0771 463811

Despre GBR Auto International Srl

GBR Auto International Srl este distribuitorul Dyson in Romania

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gbr-auto-international-srl/uscatorul-de-maini-dyson-airblade-disponibil-acum-in-romania