Campionatul national de dans sportiv

Locul desfasurarii: Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi”

Organizator: Fan Dance Club & GC consult&events

Campionatul national de dans sportiv

Fan Dance Club şi Federaţia Română de Dans Sportiv, cu sprijinul GC consult & events s.r.l. şi al Consiliului Judeţean Braşov organizează în 3-4 martie 2007, la Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov, cea de a XV-a ediţie a Campionatului Naţional al Romaniei şi cea de-a XIII-a ediţie a Cupei Braşov.

Competiţia se va desfăşura pe parcursul a două zile între orele 8.00 – 22.00 şi va cuprinde 20 secţiuni, la care vor participa mai mult de 800 de sportivi, cu vârste cuprinse între 6 şi 35 de ani, membrii ale celor peste 100 de cluburi din întreaga ţară.

Popularitatea acestui sport este în continuă creştere, anul acesta apreciind, în cele două zile de concurs, o audienţă de peste 6000 de spectatori şi invitaţi.

Mircea Gavrila
Vicepresedinte
Fan Dance Club Brasov

+40 722 229128, +40 740 317117

Despre GC CONSULT&EVENTS S.R.L.


--
GC consult&events este o companie de evenimente cu sediul in Brasov, cu un portofoliu important de clienti nationali si de evenimente, in principal, corporatiste: conferinte, expozitii, prezentari de produse si servicii, simpozioane, sesiuni deschise sau personalizate de training si motivare. Dintre cele mai importante reusite ale companiei se enumera evenimentele Zilele Trainingului si expozitia Brasov Computer Comunicatii & Software, portalurile www.CorporateEvents.ro, www.Sinaia-Predeal.ro, sau programele de training si motivare de la pensiunea Redis din Rasnov.


--

Participare: Intrare libera