Zilele Trainingului - 30 de conferinţe tematice în domeniul resurselor umane şi sesiuni demonstrative de training

Brasov - 10 mai 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Singurul eveniment de acest tip din regiune, Zilele Trainingului 2007 îşi propune să atragă mai mult de 20 de furnizori de servicii şi consultanţi în resurse umane şi cel puţin 100 de participanţi la conferinţele tematice şi la sesiunile demonstrative de training, dar şi un număr mai mare de 1300 de vizitatori pentru discuţii şi match-making profesional în standurile amenajate.
Centrul de afaceri Leumi Bank din Braşov şi Centrul de Training Redis din Râşnov vor găzdui în perioada 21-25 mai 2007 secţiunile şi activităţile specifice tematicii fiecăreia dintre cele 5 zile, aşa cum au fost ele concepute de către GC consult&events, ca organizator, şi partenerii implicaţi în succesul acestui eveniment.

Zilele Trainingului este un eveniment ce promovează şi dezbate serviciile de resurse umane dezvoltate de specialiştii din domeniu şi adaptate pentru personalul din intreprinderi, în conformitate cu realităţile mediului de afaceri sau a celui tehnico-economic în care îşi desfăşoară activitatea.

A.S.K. yourself ! este egida sub care organizăm acest eveniment complex ::: Vă propunem un program de dezvoltare eficientă a atitudinii (Atitude), abilităţilor (Skills), cunoştintelor (Knowledge) şi - de ce nu - a valorilor personale sau profesionale. Astfel, evenimentul Zilele Trainingului are ca scop dezvoltarea resurselor umane prin sesiuni specifice, discuţii moderate dar şi informale, schimb de idei şi de bune practici în domeniu, prezentarea de instrumente, modele şi tehnici, dar şi prin stimularea interesului managementului corporaţiilor în vederea folosirii acestora şi promovarea avantajelor colaborării cu furnizori externi, specializaţi în training şi consultanţă.

La cererea participanţilor şi a presei, vor fi dezbătute şi subiecte de actualitate, referitoare la:
- analiza puterii de muncă, a factorilor de stress şi îmbolnăvire a personalului prin excese profesionale,
- problema realizării de reţele regionale autohtone de traineri, în schimbul importului de astfel de reţele,
- semnificaţia şi importanţa diplomelor emise de diferite instituţii de instruire şi consultanţă etc.

Se vor desfăşura conferinţe tematice şi sesiuni demonstrative de training având următoarele tematici:
Sesiuni in-door ::: Centrul de afaceri Leumi Bank din Braşov:
21 mai – Ziua managementului de resurse umane
22 mai – Ziua motivării personalului
23 mai – Ziua evaluării competenţelor şi valorilor personale sau de grup
24 mai – Ziua modelelor de dezvoltare personală şi profesională
Sesiuni out-door ::: Centrul de training şi consultanţă Redis din Râşnov:
25 mai – Ziua trainingului outdoor şi activităţilor pentru motivare şi coeziune a echipei
Accesul participanţilor este deschis tuturor persoanelor şi reprezentanţilor oricărui tip de organizaţie şi se va face pe bază de înscriere nominală, in portalul CorporateEvents.ro, prin e-mail sau telefon.

În perioada 22-24 mai, în desk-urile şi standurile special amenajate din Centrul de afaceri Leumi Bank, etaj II, furnizorii de training şi servicii în domeniul resurselor umane sau domenii conexe, vor expune servicii şi produse pentru vizitatori. Accesul este gratuit şi este deschis tuturor vizitatorilor pe bază de înscriere în prealabil, prin intermediul portalului CorporateEvents.ro a mesajelor e-mail sau fax.

Parteneri în cadrul conferinţelor tematice şi sesiunilor demonstrative de training:
Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, Şcoala Română de Afaceri, English Experts, Redis Consult, Financiar Consulting Group, Develor, Axa Consulting, PeopleTuning International, Trend Consult, RoMarketing, HR Analytics, Outward Bound Professional, AS training & coaching, ING Bank.
Alţi consultanţi şi furnizori de servicii prezenţi în eveniment: Schultz Consulting, Roland Gareis Consulting, HRD - Dezvoltarea Resurselor Umane, Dacrom Consulting , ProExpert, United Business Development / Achieve Global, Atlas Consel, Mentor Human Resources, Asociaţia Ghizilor Montani, International House, ECDL, IRECSON, Nova Etapa. Parteneri media: Antena 1, Antena 3, Radio 21, Sinaia-Predeal.ro, Monitorul Expres, Buna Ziua Brasov, CorporateEvents.ro, Bv-24-FUN, Sapte Seri, ghidBrasov.ro, teambuilding.ro, training.ro, business-edu.ro, CTR.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri: www.CorporateEvents.ro

Despre GC consult&events s.r.l.

--
GC consult&events este o companie de evenimente cu sediul in Brasov, cu un portofoliu important de clienti nationali si de evenimente, in principal, corporatiste: conferinte, expozitii, prezentari de produse si servicii, simpozioane, sesiuni deschise sau personalizate de training si motivare. Dintre cele mai importante reusite ale companiei se enumera evenimentele Zilele Trainingului si expozitia Brasov Computer Comunicatii & Software, portalurile www.CorporateEvents.ro, www.Sinaia-Predeal.ro, sau programele de training si motivare de la pensiunea Redis din Rasnov.

--
George Ghişoiu
CorporateEvents.ro
T +40 723 051021; F +40 268 473843