Serverul de mail AXIGEN, în creştere accelerată

BUCURESTI - 8 decembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

La numai două luni de la lansare, serverul de mail AXIGEN, un produs al companiei GECAD TECHNOLOGIES, este deja folosit de peste 2.500 de utilizatori, atât din România, cât şi din străinătate.

Serverul de mail AXIGEN, în creştere accelerată

Această cifră reprezintă încununarea eforturilor de aproape doi ani ale echipelor de dezvoltare şi suport responsabile de AXIGEN.
Lansat oficial la nivel internaţional la începutul lunii octombrie la LinuxWorld Expo de la Londra, AXIGEN este deja un produs software complet, din punctul de vedere al funcţionalităţilor de bază necesare unui server de mail. Faptul că AXIGEN este un produs software interesant este demonstrat de faptul că serverul de mail este deja distribuit în Marea Britanie şi Ungaria, prin intermediul QBS, respectiv Virfilter.
AXIGEN a apărut după mai mult de un an şi jumătate de dezvoltare, cu scopul de a oferi utilizatorilor de poştă electronică exact acel nivel de siguranţă atât de necesar astăzi, când nu numai viruşii, ci mai ales atacurile în scopuri bine definite ne ameninţă sistemele informatice.
Folosindu-se de experienţa acumulată anterior, în timpul dezvoltării de produse antivirus inclusiv pentru servere de mail, specialiştii AXIGEN au realizat un produs care însumează o serie de inovaţii şi caracteristici unice.
AXIGEN este, de aceea, soluţia ideală pentru orice companie care doreşte un produs realizat şi susţinut în România, de către o echipă de dezvoltare cu experienţă internaţională deja dovedită: în acest caz, există două avantaje: cel mai bun raport preţ/calitate, respectiv posibilitatea de beneficia de suport în limba maternă direct de la producător.
Pe scurt, serverul de mail AXIGEN reprezintă o excelentă unealtă de afaceri – în condiţiile în care poşta electronică tinde să contrabalanseze tot mai mult telefonul în mediul de business – sigură, fiabilă şi la un preţ corect.
Prima recunoaştere a calităţii AXIGEN a venit însă din ţară, odată cu lansarea naţională: serverul de mail realizat de GECAD TECHNOLOGIES a primit, la Binary 2005, premiul pentru cel mai bun produs, la categoria „servicii Internet”. În plus, AXIGEN este, de puţin timp, Red Hat Ready for RH Enterprise Linux 4, o recunoaştere importantă a competenţei echipei de dezvoltare.

Despre GECAD Group

***

Despre GECAD TECHNOLOGIES: Înfiinţată în 2001, GECAD TECHNOLOGIES, membră a grupului GECAD, este o companie cu activitate în cercetare tehnologică, project management şi dezvoltare de tehnologii software. Implicată iniţial în dezvoltarea de software antivirus, compania şi-a concentrat eforturile, începând cu 2003, asupra unei noi tehnologii: soluţiile de mesagerie electronică sub marca AXIGEN. „Vrem să facem din AXIGEN un reper tehnologic mondial. Vom investi masiv în următorii ani pentru a ne atinge acest obiectiv şi pentru a dovedi, atât prin AXIGEN, cât şi prin celelalte tehnologii, că suntem unul dintre cele mai inovatoare grupuri tehnologice pe plan internaţional”, subliniază Radu Georgescu, preşedinte al Grupului GECAD.

Pentru a testa AXIGEN mail server, vizitaţi http://www.axigen.com

PR & Communication Coordinator - Iuliana Butuc-Cerchez
Tel: +40 21 303 20 50
Fax: +40 21 303 20 51

press@axigen.com