Campania Black Friday Geeks incepe saptamana aceasta!

BUCURESTI - 5 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Live site

De Black Friday, noi chiar ne dorim sa va aducem cele mai bune oferte!

Geekmall.ro este magazinul online unde ajung prima data in Romania cele mai inovative produse SMART de la: Xiaomi, Oppo, Vivo, Kugoo, Jimmy, Tronsmart, Tronxy, Yunmai, Yesoul, Haylou – branduri deja puternice pe piata in Europa de Vest, Asia si USA.

Esti la curent cu ultimele trend-uri si vrei sa ai o casa SMART cu device-uri pe care sa le actionezi de la distanta, de pe telefon? Iti doresti sa reduci consumul de energie, sa gasesti curatenie si aer proaspat cand ajungi acasa ? Te intrebi cum sa petreci mai mult timp alaturi de familie, sa vezi ca sunt safe chiar si cand esti plecat, sa adoptati impreuna un stil de viata sanatos?

.

Ne dorim sa raspundem acestor nevoi actuale, si de aceea pe geekmall.ro gasesti cele mai noi gadgeturi pe care le poti interconecta in sistem smart home, produse tip ecosistem, telefoane mobile inteligente de ultima generatie, toate la preturi accesibile.

Tocmai de aceea, in doar un an, ne-am dublat portofoliul de produse, avand in permaneta peste 1000 de produse in stocul curent.

De asemenea, crestem in mod constant numarul de branduri, in urma unor analize riguroase de piata, cu accent pe calitatea brandurilor si a produselor.

Highlights

Anul acesta, am fost primii care am comercializat in Romania cele mai noi produse inovative:

- aspiratorul robot 360 S10 Smart Life, care face curatenie luna folosind tehnologie AI si harti 3D;

- foarte popularele trotinete electrice KugooKirin S1 Pro si KugooKirin S4, dar si Kirin Mini, pentru copii si adolescenti;

-cele mai noi modele de boxe portabileTronsmart- Tronsmart Studio si T6 Pro, ce pot fi interconectate in serie, pentru cel mai tare sunet surround;

- aspiratorul vertical cu mop si cu functia de auto-spalare JIMMY PowerWash HW8 Pro;

- mult-asteptatele aspiratoarele verticale ROIDMI, extrem de apreciate pe plan international pentru fiabilitate si multi-premiate pentru design;

- imprimantele 3D Tronxysoneria video 360 si camere de supraveghere 360 -pentru siguranta ta si a celor dragi acasa si la birou

- banda de alergare Kingsmith R2 si bicicletele fitness de la OVICX si de la YESOUL- pentru mentinerea unui tonus excelent chiar si fara sa iesi din casaceasuri smart care au si senzori care masoara si monitorizeaza pulsul si saturatia de oxigen.

Campania Black Friday incepe saptamana aceasta!

Ne dorim ca tehnologia premium sa fie accesibila tuturor, din acest motiv Black Friday va incepe la Geekmall mai devreme - veti regasi preturi promotionale la produse de top, in limita stocurilor disponibile, pana pe 21 NOIEMBRIE.

Printre produsele cele mai cumparate anul acesta,care se vor regasi in oferta Geekmall Black Friday, veti putea achizitiona la pret special:

- aspiratoare verticale Jimmy, Roidmi;

- aspiratoare robot Viomi, 360 Smart Life;

- telefoane mobile OPPO, VIVO;

- trotinete electrice Kugoo si KugooKirin;

- benzi de alergare Kingsmith;

- becuri si plafoniere smart Yeelight;

- casti si boxe portabile Xiaomi si Tronsmart;

- imprimante 3D Tronxy;

- produse de ingrijire personala Yunmai, Enchen.

Livrare la easybox si plata in rate

Cumperi in siguranta si nu trebuie sa mai astepti curierul! Pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri cea mai buna experienta de shopping, incepand cu Black Friday 2021 livram si la lockerele easybox. Intri rapid in posesia comenzii, si o poti ridica oricand, atunci cand iti permite programul. In plus, avem si optiunea de plata in rata prin Raiffeisen Bank sau TBI Bank– pentru a putea profita de cele mai bune oferte!

Black Friday 2020

In anul precedent de Black Friday cele mai vandute produse au fost: telefoanele mobile, aspiratoarele robot, trotinetele electrice si aspiratoarele verticale. 70% dintre comenzi au fost plasate de pe dispozitive mobile. Traficul pe site-ul www.geekmall.ro a fost de 12 ori mai mare comparativ cu o zi obisnuita.65% din comenzile plasate au fost achitate prin plata online, cu cardul.

Intra acum pe www.geekmall.ro, unde iti poti face o lista cu produsele de care ai nevoie!

Aboneaza-te la newsletter aici ca sa afli inaintea tuturor promotiile pentru cateva dintre produsele tale preferate care vor  intra in oferta de Black Friday si sa prinzi reducerile!

Toti cumparatorii nostri beneficiaza de oferte speciale saptamanale si preturile promotionale pentru toate lansarile de produse noi- lunar.

Despre Geekmall

Cea mai SMART tehnologie ajunge prima data pe www.geekmall.ro!

Aici gasesti cele mai noi gadgeturi, pe care le poti interconecta in sistem smart home, telefoane mobile inteligente de ultima generatie si cea mai inovativa tehnologie la preturi accesibile.

Inovatia ne defineste viziunea, iar gama noastra de produse este in continua crestere, pentru a acoperi cele mai variate nevoi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/geekmall/campania-black-friday-geeks-incepe-saptamana-aceasta