Competitia bebelusilor care merg de-a busilea la BABY EXPO !

BUCURESTI - 19 mai 2010

Comunicat tip General in Sport

Joi 27 Mai la ora 11.00 Ursuletul Nestlé da startul la cea mai spectaculoasa competitie a bebelusilor. Competitia se desfasoara in cadrul Salonului BABY EXPO in zilele de 27-28-29-30 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Competitia bebelusilor care merg de-a busilea la BABY EXPO !

Pe perioada celor 4 zile de expozitie, Bebelusii arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea !

La incheierea competitiei cei mici impreuna cu parintii lor sunt invitati La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor din cadrul Salonului BABY EXPO. Aici Nestlé ii asteapta pe cei mici cu preparate delicioase, pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa !

La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, gradinite etc.

Invitam parintii la BABY EXPO, de Joi, 27 Mai pana Duminica, 30 Mai, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 (Duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Despre General Expo

Organizator - General Expo
Daniela Azarmaneche
021.331.78.45