JUNIOR EXPO invita parintii la Concursuri si Tombole !

BUCURESTI - 2 septembrie 2009

Comunicat tip General in Social

In zilele de 11-12-13 Septembrie parintii sunt invitati la JUNIOR EXPO, cel mai mare eveniment pentru copii intre 6-12 ani care se desfasoara la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Au mai ramas cateva zile pentru inscrieri la concursuri si tombole pe www.juniorexpo.ro

JUNIOR EXPO invita parintii la Concursuri si Tombole !

Cupa de dans House of Guides - Fii un dansator adevarat !
54 de perechi, Fetite si Baietei, isi vor arata eleganta si talentul de dansatori la JUNIOR EXPO, Vineri 11, Sâmbata 12 si Duminica 13 Septembrie, zilnic intre orele 14.00-15.30. Perechile concurente vor dansa pe 2 ritmuri diferite : dans clasic - vals vienez si dans ritmat - jive (rock&roll). Toti concurentii sunt premiati de Editura House of Guides.

Concursul Miss & Mister Junior !
12 finalisti, 6 fete si 6 baieti se vor intrece, in direct pe podium la JUNIOR EXPO, pentru titlul de Miss sau Mister Junior ! Marea finala va avea loc Vineri, 11 Septembrie, la ora 17.00. Probele pe care finalistii le au de infruntat : autoprezentare, proba de dans, recitare poezie, proba contra-cronometru.
Toti finalistii primesc premii.

Participand la tombolele de pe site parintii pot castiga pentru copiii lor echipamente sportive HEELYS, ghiozdane BUSQUETS, masinute si motociclete Bburago.

La JUNIOR EXPO peste 75 de companii prezinta cele mai moderne produse si servicii dedicate copiilor.

Aici parintii pot gasi tot ce-i trebuie copilului pentru inceperea scolii : carti, manuale scolare, rechizite, uniforme, soft-uri educationale, echipament sportiv, imbracaminte, incaltaminte, jocuri si jucarii. Programele extrascolare, activitatile sportive si artistice completeaza oferta propunand parintilor cele mai bune solutii pentru petrecerea timpului liber al copilului.

Parintii si copiii sunt invitati la JUNIOR EXPO de Vineri, 11 Septembrie pana Duminica, 13 Septembrie, zilnic intre orele 10.00-19.00, Duminica pana la ora 17.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Informatii suplimentare pe : www.juniorexpo.ro

Despre General Expo

Organizator
General Expo