Un pas inainte in alaptare ! Inovatie de ultima ora !

BUCURESTI - 19 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Medela Elvetia, renumitul furnizor de solutii pentru alaptare, lanseaza un nou concept : CALMA, tetina special creata pentru laptele matern. Lansarea are loc la BABY EXPO in zilele de 26-27-28 Noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Medela

Toate mamele vor sa ofere bebelusilor numai ce este mai bun, dar viata le supune unor constrangeri logistice aproape zilnic, fie ca este vorba de mers la serviciu, la doctor, la cumparaturi, fie pur si simplu au nevoie de putin timp, doar pentru ele.

Trecerea de la san la biberon si inapoi la san a fost mereu o provocare, atat pentru mama cat si pentru bebelus. De aceea femeile care alapteaza au fost deseori nevoite sa renunte la alaptare, tocmai datorita dificultatii intampinate in aducerea bebelusului de la biberon inapoi la san.

Bebelusul avand propriul comportament natural de hranire la san, pe care-l invata inca de la primul alaptat, va fi fortat de o tetina conventionala sa-si schimbe acest comportament, deoarece laptele curge fara efort si el trebuie sa invete sa opreasca fluxul pentru a putea face pauzele naturale si de respiratie. Odata trecerea la biberon facuta, posibilitatea unei alternari regulate intre biberon si san pare greu de imaginat, daca nu ai o solutie.

Cu Calma....

- bebelusul se poate hrani, poate face pauze si poate respira regulat

- laptele nu va curge decat daca bebelusul suge cu putere si formeaza vacuum, la fel ca in timpul alaptarii

- fluxul de lapte se opreste atunci cand bebelusul se relaxeaza

- bebelusul tau isi mentine comportamentul natural de hranire si revenirea la san devine foarte usoara!

Mai mult decat o tetina, Calma este un dispozitiv medical format din 3 componente, plus 2 capace de protectie si este usor de curatat si asamblat.

Pomparea este cea mai buna metoda de a asigura o rezerva continua de lapte matern. Noua tetina Calma este cea mai buna alegere pentru hranirea bebelusului cu laptele matern, completand si sustinand alegerea mamei de a alapta.

Decenii la rand, Medela a realizat numeroase produse bazate pe cercetare. Calma este rezultatul natural al studiilor conduse de cercetatoarea de renume mondial Donna Geddes, de la Universitatea din Perth, Australia. Vorbind despre cercetarea ei, Donna a spus: „sunt incantata sa am un rol in dezvoltarea acestui produs inovator si ma simt onorata ca descoperirile noastre vor ajuta mamele sa continue sa hraneasca bebelusii la san, cu biberonul si din nou la san”.

Calma face diferenta !

Singura tetina compatibila cu alaptarea, acum la BABY EXPO !

Ai incredere in natura ! Ai incredere in Medela !

Invitam parintii la BABY EXPO de Vineri, 26 Noiembrie pana Duminica, 28 Noiembrie, zilnic intre orele 10.00 si 20.00, iar Duminica pana la ora 17.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Vineri si Sambata, pentru orice bilet cumparat in intervalul 18.00-20.00, parintii primesc cadou 1 invitatie !

Timp de 3 zile, cele peste 150 de companii prezente, asteapta parintii si viitoarele mamici cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro

Despre General Expo

General Expo - Organizator targuri si expozitii

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-expo/un-pas-inainte-in-alaptare-inovatie-de-ultima-ora