Blogul iLUX.ro devine Expertul Tau in Cadouri!

BUCURESTI - 28 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Internet

Deja ne gandim la cadourile de mos Nicolae sau de Craciun pe care le vom oferi celor dragi, iar pe masura ce se apropie sarbatorile, oricine are in minte un singur lucru: sa gaseasca cadoul perfect, fie ca e vorba de familie, prieteni, colegi de birou sau parteneri de afaceri.

Vrei sa gasesti cadoul potrivit pentru cineva? Cauti acel cadou special care-i vor face ochii sa sclipeasca si ii vor aduce acel zambet larg pe buze?

Dar cum gasesti cadoul perfect care-l va face pe destinatar sa exclame: „Acest cadou este exact ceea ce imi doream! Cum de ti-ai dat seama de asta?”

Expertul Tau in Cadouri

Cadoul ideal exprima cat de mult iubesti, respecti, apreciezi si intelegi oamenii din viata ta, indiferent daca este vorba de familia ta, colegii de birou, sau pur si simplu un client minunat.

Cum gasim cadoul potrivit?

De cele mai multe ori, suntem in criza de timp pentru a gasi cadoul potrivit la o festivitate, sau chiar in criza de idei pentru a gasi cadourile potrivite de mos Nicolae sau de Craciun, iar majoritatea persoanelor apeleaza la cadouri uzuale. Cadourile uzuale pot fi o solutie, insa un astfel de cadou nu transmite vreun mesaj destinatarului.

Primul pas in gasirea cadoului potrivit este sa-ti faci o idee despre ceea ce cauti. A arunca cu presupuneri sau a alerga prin magazine nu e o solutie, daca speri ca norocul sa te ajute sa gasesti cadoul ideal.

Printre atatea obiecte ce pot fi tot atatea cadouri, iti vine in ajutor blogul iLUX.ro -  Expertul Tau in Cadouri - un blog informativ, cu informatii esentiale pentru gasirea cadoului potrivit in functie de sex, zodie, profesie, grad de rudenie, varsta. Blogul are functia de fashion guru care identitifica preferintele fiecarei categorii si propune idei de cadouri in functie de fiecare categorie. De exemplu, fashion guru-ul poate identifica un cadou potrivit pentru mama ta sagetator, cum sa alegi un cadou coroporate sau pentru sotul tau in varsta de 30 de ani.

Sfaturile expertului sunt structurate in sugestii si idei de cadouri pentru barbati, femei, copii, dar si idei de cadouri corporate; pe de alta parte, expertul in cadouri te ajuta in gasirea celui mai potrivit cadou in functie de ocazie, zodie, dar te tine la curent si cu noutatile si tendintele in materie de cadouri.

Expertul este deschis oricaror sugestii si propuneri din partea voastra; isi doreste sa cunoasca experientele voastre si sa le imbunatateasca in viitor. Misiunea noastra este sa devenim experti in cadouri, sa te ajutam cu idei personalizate pentru tine!

Haideti sa descoperim impreuna cadoul ideal!

Despre General Promo

iLUX.ro este un magazin online de cadouri de lux personalizate; pe iLUX gasesti cadouri speciale pentru barbati, femei sau copii, potrivite ocaziei sau celui caruia vrei sa-i oferi un cadou. Alege personalizarea prin gravura a cadourilor si vei reusi sa oferi un cadou unic, un cadou care vorbeste in numele tau!

Blogul iLUX.ro este sursa ta de incredere, care te ajuta ori de cate ori doresti sa gasesti vreo idee de cadou, prin care sa transmiti un mesaj destinatarului. Misiunea noastra este sa devenim experti in cadouri si sa te ajutam cu idei personalizate pentru tine!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/general-promo/blogul-ilux-ro-devine-expertul-tau-in-cadouri