Solutia GESY-PRO EAM dezvoltata de GENESYS SYSTEMS implementata companiei SENSIBLU

BUCURESTI - 25 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

25 noiembrie, Bucuresti - GENESYS SYSTEMS a implementat in cadrul companiei Sensiblu solutia GESY-PRO EAM Enterprise Asset Management.
Sensiblu este lider de piata, fiind singurul lant farmaceutic cu acoperire nationala. Dezvoltarea retelei a avut ca obiectiv principal cresterea calitatii serviciilor, ceea ce a atras si cresterea cifrei de afaceri.

Solutia GESY-PRO EAM dezvoltata de GENESYS SYSTEMS implementata companiei SENSIBLU

Sensiblu a cunoscut in decursul ultimilor ani o dezvoltare fara precedent pe piata farmaceutica din Romania, ajungand la un lant de peste 200 de farmacii pe intreg teritoriul Romaniei, avand peste 1700 de angajati. Datorita acestei expansiuni rapide, pentru o eficientizare a operatiunilor interne si o gestionare atenta a activelor companiei, s-a luat decizia implementarii unei solutii care sa ii ajute in obtinerea rezultatelor dorite. In urma prezentarii avantajelor si beneficiilor oferite de solutia GESY -PRO EAM, de catre specialistii GENESYS SYSTEMS, s-a decis implementarea acesteia in cadrul companiei.

In urma unei analize atente asupra necesitatilor de business existente in cadrul SENSIBLU, echipa GENESYS SYSTEMS a trecut la customizarea solutiei GESY-PRO EAM o solutie de tip EAM astfel incat sa fie compatibila si sa raspunda nevoilor existente, din cadrul companiei.
Solutia GESY-PRO EAM implementata asigura coordonatorilor de active, managementului operational, suportul informational necesar la nivelul tuturor etapelor din ciclul de viata al activelor, analize multidimensionale ale acestora din punct de vedere timp, spatiu si configurare.

Solutia GESY-PRO EAM este formata din trei module de baza, la care se mai adauga si modulul de administrare. Astfel avem modulul de GESTIUNE: destinat gestiunii activelor, locatiilor, angajatilor, proprietarilor, furnizorilor, activitatilor, fluxurilor de business, modulul de RAPORTARE: destinat obtinerii de rapoarte, accesibile pe diverse niveluri de acces si modulul de Intregistratre Cereri, Apeluri de Suport, Incidente – destinat inregistrarii si urmaririi cererilor legate de active (achizitii, dotari, revizii, reparatii, etc).

Pentru a raspunde cerintelor SENSIBLU, solutia a fost customizata astfel incat sa fie compatibila cu modul acestora de lucru si cu necesitatile enuntate de catre reprezentantii companiei pe parcursul analizelor realizate impreuna cu reprezentantii GENESYS SYSTEMS.

Specialistii GENESYS SYSTEMS au raspuns solicitarilor Sensiblu si au customizat aplicatia realizand: o structurare ierarhica a locatiilor, corespunzatoare organizarii interne din cadrul Sensiblu, incepand de la sediul central, continuand cu sediile principale din judete, si ajungand in final pana la farmacii; realizand atribute specifice la nivelul entitatilor Activ, Locatie, Cerere, Lucrare prin eliminarea atributelor existente neutilizabile si adaugarea de noi atribute necesare, customizarea formei de vizualizare organizand atributele in taburi si apoi in sectiuni dupa necesitatile existente; creand fluxuri corespunzatoare procedurilor interne ale Sensiblu referitoare printre altele la: gestiune cerere, gestiune lucrari, gestiune active, rapoarte precum si atasarea si generarea de documente corespunzatoare procedurilor interne ale Sensiblu aferente activului selectat cu oferirea posibilitatii de a incarca documente de tip: .pdf; .xls; .word in cadrul campului „document”.

„Solutia GESY-PRO EAM este creata pe baza nucleului de dezvoltare GESY FRAMEWORK fiind destinata utilizarii in majoritatea domeniilor de activitate: Financiar-Bancar, Productie, Pharma, Distributie, FMCG, Telecom, Administratie, Utilitati, Energie, Servicii, Constructii, etc.
„Prin intermediul solutiei GESY-PRO EAM, utilizatorii pot administra cu usurinta activele importante pentru organizaţie si pot crea analize si previziuni, pentru ca astfel sa poata demara actiunile pentru imbunatatirea performantei viitoare.

Spre deosebire de solutiile ERP, care realizeaza gestionarea activelor din punct de vedere financiar-contabil, stocuri, amortizare, GESY-PRO EAM realizeaza gestionarea dinamicii activelor din punctul de vedere al beneficiarilor, structurii functionale, componentei, operatiilor de intretinere.
Prin facilitatile legate de managementul locatiilor, definirea activelor, managementul cererilor, managementul operational, mentenanta si reparatii, respectiv managementul configuratiei, solutia ajuta la formarea unei imagini complete asupra activelor din cadrul organizatiei, pe intreaga durata de viata a acestora”, a declarat Sorin Baltag, CEO, GENESYS SYSTEMS.

Despre GENESYS SYSTEMS

Despre GENESYS SYSTEMS

GENESYS SYSTEMS (www.genesys4s.ro ) este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C de solutii, sisteme, servicii si software din Romania. Infiintata in 1994 si detinand certificarile Sistemul de Management al Calitatii conform ISO 9001:2001 si Sistemul de Management al Securitatii Informatiei ISO 27001:2006, compania are in prezent peste 120 de angajati, iar cifra de afaceri a companiei a inregistrat in ultimii 3 ani o crestere anuala constanta de peste 50%. In cei 14 ani de activitate, GENESYS SYSTEMS si-a dezvoltat competente deosebite in cele 4 directii strategice, componente de baza ale conceptului 4S:
•Solutii complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri;
•Servicii Profesionale pentru o gama larga de produse IT&C;
•Sisteme - proiecte nationale si regionale de anvergura bazate pe sisteme integrate sau standard;
•Software - produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere.

Telefon: +4 021 242 05 42
sales@genesys4s.ro