Un nou curs de initiere Citrix oferit de GENESYS

BUCURESTI - 19 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

GENESYS, companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata de IT&C din Romania, anunta disponibilitatea unui nou curs Citrix organizat in laboratorul de training GENESYS. Avand ca principal obiectiv initierea in conceptele de baza ale solutiilor Citrix pentru infrastructura de acces, cursul „Concepte de baza Citrix Presentation Server 3.0” asigura cunostiintele esentiale pentru administrarea acestei solutii la nivel de incepator.

Un nou curs de initiere Citrix oferit de GENESYS

Solutiile integrate in pachetul Citrix MetaFrame Access Suite oferă organizaţiilor cea mai facilă şi mai puţin costisitoare modalitate de a asigura un singur punct de acces la aplicaţiile de întreprindere şi la informaţii. Fiecare dintre componente acestui pachet: MetaFrame Presentation Server, MetaFrame Secure Access Manager, MetaFrame Password Manager şi MetaFrame Conferencing Manager – rezolvă anumite probleme de acces cu care se poate confrunta o organizaţie, în timp ce ansamblul integrat al acestor produse contribuie la creşterea generală a eficienţei organizaţiei respective, în funcţie de cerinţele de dezvoltare ale momentului.

Citrix MetaFrame Presentation Server este produsul de bază al pachetului Citrix MetaFrame Access Suite, fiind la ora actuala cel mai răspândit server de prezentare din lume, cu o cota de piata de peste 70%. Agenda cursului „Concepte de baza Citrix Presentation Server 3.0” include insusirea notiunilor legate de configurarea Terminal Services pe Windows 2003, instalarea si configurarea solutiei Citrix Presentation Server 3.0 in medii single server, publicarea de aplicatii, precum si configurarea parametrilor de sesiune. Participantii la curs trebuie sa posede cunostinte elementare de administrare Windows 2003.

„Demararea acestui curs Citrix, sustinut integral din resursele de competenta acumulate de GENESYS, reprezinta un raspuns la cerintele crescande ale pietei de solutii de infrastructura,” afirma Radu Crahmaliuc - Business Development Manager pentru Software si Servicii la GENESYS. „Organizarea acestui curs de initiere in Citrix pentru clientii si partenerii nostri din Romania reflecta continua determinare a companiei GENESYS de a asigura transferul continuu de know-how, ca o componenta a valorii de business pe care o adaugam la distributia de produse si solutii. Pe masura ce nivelul de maturitate al pietei va evolua prin asimilarea produse Citrix lansate in ultima perioada, ne propunem sa organizam si alte cursuri de initiere sau de certificare Citrix”.

GENESYS este VAD Distribuitor Citrix din anul 1998 pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova, avand o contributie substantiala la dezvoltarea pietei de solutii pentru infrastructura de acces din aceasta zona.

Despre GENESYS

GENESYS (www.genesys.ro) este o companie înfiintata în 1994, certificata ISO 9001, CCAS/OMCAS/SRI, specializata in distributia cu valoare adaugata a echipamentelor si produselor IT&C. GENESYS ocupa pozitii de top in toate domeniile abordate: computere, networking, electroalimentare, cablare structurata, software, storage, periferice si asigura distributia produselor a peste 30 de companii internationale de top, dintre care pot fi evidentiate in mod special DELL, Allied Telesyn, AMP Netconnect, Powerware, Newave, Spark Energy, Citrix, Corega. In anul 2004 cifra de afaceri a crescut cu 50% fata de anul precedent, iar pentru 2005 este asteptata o crestere similara. GENESYS asigura celor peste 500 parteneri din întreaga tara (integratori, reselleri, furnizori de servicii, operatori telecom) servicii complete (asistenta pre- si post-vanzare, consultanta în realizarea proiectelor, service în garantie si post-garantie, training, facilitati financiare si de marketing).

Simona Bogdan
PR & Communications Manager
simona_bogdan@genesys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/genesys/un-nou-curs-de-initiere-citrix-oferit-de-genesys