Esti vivanaturist? Cele 60 de sanse de a castiga la Tombola vivanaturistilor

BUCURESTI - 17 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Live site

Indiferent cat de multe secrete crezi ca stii despre naturism, natura iti arata de fiecare data ca rezervele ei de a te surprinde sunt inepuizabile.
Acest comunicat de presa are un cadou nepretuit pentru orice om chibzuit cu sanatatea lui, care inca mai crede ca natura ar putea avea o formula de sanatate mai ieftina, mai sigura, mai eficienta chiar si pentru cele mai persistente probleme de sanatate, care te incearca sau te-ar putea incerca in viitorul apropiat.
Vezi tot comunicatul...

Tombola vivanaturistilor VIVANATURA, GennaDENT, Bebe Drag

Descoperind cu ingrijorare ca traim vremuri in care sanatatea a devenit un mare lux, pentru ca oamenii cu venituri mici si medii, ca sa mearga la doctor, ajung sa renunte la mancare si alte necesitati importante, iar asta se vede in efervescenta comentariilor care ne parvin, atat prin interfata Academiei Vivanatura, cat si prin interfata de Messenger a celor mai multe grupuri de Facebook pe care le detinem si pentru ca poti vedea cu ochiul liber din ardoarea cu care oamenii cauta solutii naturale la problemele lor de sanatate, atat pe Google, cand in cautarea lor, intre „tratament pentru parodontoza”, sa zicem, adauga sintagma „naturist”, transformand-o in „ tratament naturist pentru parodontoza ”, cat si pe orice forum de discutie despre santate, asta ne-a mobilizat serios.

Pe fondul acestei situatii economice grele, noi cei de la GennaCo srl, proprietarii brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag, implinind anul acesta 26 de ani de la infiintare, am ales sa venim in intampinarea tuturor celor care cauta sa se intoarca la natura, fara a mai cheltui timp, energie si bani pe drumuri la cabinete sau spitale, o modalitate simpla si la indemana, ca sa incerce perspectiva naturista a rezolvarii problemelor lor legate de:

- Sanatatea dintilor
- Sanatatea picioarelor si mainilor
- Sanatatea articulatiilor si muschilor
- Sanatatea parului si a pielii capului
- Sanatatea pielii
- Sanatatea tenului
- Sanatatea sanilor
- Sanatatea copiilor (par, piele, dinti), etc..

prin lansarea unei campanii de tombola cu premii substantiale, numita: „Esti vivanaturist si castigi - Tombola vivanaturistilor”, prin care orice om chibzuit cu sanatatea, banii si timpul lui, care vrea sa intre in aceasta transformare spre preventie, sa aiba sansa sa incerce oricare produse cosmetice naturale sau produse terapeutice naturale din portofoliul nostru, inainte ca problemele lor sa se acutizeze.

Oferim, in felul acesta, 60 de sanse de a castiga premii in valoare de 200 lei, fara a limita alegerea produselor din totalul celor 80, grupate in 8 game.

Conform regulamentului, atat participarea la tombola este gratuita, cat si transportul premiului la adresele castigatorilor, daca acestia se afla pe teritoriul Romaniei, nefiind conditionata de cumpararea vreunui produs sau de numarul de premii castigate.

Mai mult decat atat: intrand in aplicatie, vivanaturistii descopera si cum ar putea sa-si tripleze sansele de a castiga, nu doar unul, ci trei premii odata.

Vezi detaliile participarii, intrebarile frecvente si regulamentul direct pe pagina de lansare a tombolei si pe aplicatia de tombola.

Iti multumim pentru atentia acordata acestui comunicat si te felicitam daca ai invatat sa descoperi semnele corpului tau si esti din ce in ce mai chibzuit cu sanatatea, banii, timpul si energia ta si a celor dragi.

Pentru orice detalii, iti stau cu placere la dispozitie,
Adrian Stavriu
Purtator de cuvant al brand-urilor Vivanatura, GennaDent si Bebe Drag
Tel: 0722738227