Spectral.F7 primul tratament impotriva caderii parului cu peptida Astressin-B

BUCURESTI - 15 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

Astressin-B a fost descoperita intamplator la Universitatea California din Los Angeles."Descoperirea noastra demonstreaza faptul ca un tratament de scurta durata cu aceasta substanta face sa creasca din nou firele de par ale soarecilor" care au fost modificati genetic pentru a suferi de stres cronic, a declarat medicul Million Mulugeta, profesor la Universitatea California din Los Angeles (UCLA), unul dintre autorii acestui studiu.

Spectra.F7 cu Astressin-B

Cercetatorii au facut aceasta descoperire neasteptata in timpul unor teste prin care voiau să identifice maniera in care stresul afectează functiile gastrointestinale.

Pentru aceasta, savantii au folosit soareci modificati genetic pentru a produce in exces corticoliberina (factor eliberator de corticotropina/ CRF), un hormon al stresului. Imbatranind, acesti soareci au inceput sa isi piarda parul - uneori chiar complet - pe spate, spre deosebire de soarecii din grupul tinta, nemodificati genetic. Cercetatorii de la Institutul Salk din California au obţinut o peptida, o substanta chimica ce a fost denumita "astressin-B", care blocheaza efectul stresant al CRF, si au injectat-o soarecilor stresati si suferinzi de calvitie.

Dupa cinci zile de injectii, cercetatorii au masurat la soarecii mutanti efectele neutralizante ale substantei astressin-B asupra CRF si au plasat acesti soareci in custi in care se aflau soareci "sanatosi". După trei luni, cand cercetatorii au revenit pentru alt set de teste, nu au mai putut sa-i deosebeasca pe soarecii modificati genetic de ceilalti, deoarece firele lor de par s-au regenerat complet.

La doar cateva luni, compania americana Divine Skin sintetizeaza si lanseaza Spectral.F7 primul tratament topic pe baza peptidei Astressin-B pentru uz uman sub forma de produs cosmetic. Spectral.F7 comercializandu-se sub brandul DS Laboratories."Astressin-B este o peptida foarte complexa si dificil de sintetizat," a spus Daniel Khesin CEO la Divine Skin. "

"Deci, sunten entuziasmati pentru ca produsul va fi la un pret rezonabil in ciuda timpului scurt si a investitie facute in dezvoltarea acestui produs."

"Aceasta tehnologie poate oferi beneficii semnificative clientilor nostri. Spectral.F7 este un alt rezultat al angajamentului nostru neobosit pentru a aduce pe piata intodeauana cele mai noi tehnologi, cele mai performante produse" a continuat Daniel Khesin.

Despre Rekze Laboratories

Spectral.F7 poate fi folosit si cu alte produse impotriva caderii parului din gama Spectral (Spectral.RS, Spectral.DNC, Spectral.DNC-L). Acesta lansare vine la nici mai putin de 2 luni de zile de cand a fost lansat un alt ingredient minune, Nanoxidil, un viitor inlocuitor al Minoxidilului.

Spectral.F7 urmeaza sa fie gasit in intreaga retea internatioanal de vanzari din luna noiembrie. "In Romania pretul de vanzare fara TVA pentru Spectral.F7 va fi de 139,48" a declarat Sorin Chiriac CEO la Gestione Sinistri unic importator in Romania si R. Moldova al brandului DS Laboratories.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gestione-sinistri-srl/spectral-f7-primul-tratament-impotriva-caderii-parului-cu-peptida-astressin-b