Gheata carbonica pentru nunti spectaculoase

BUCURESTI - 24 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Nunta este un eveniment extrem important din viata oricarui cuplu, de aceea ne-am propus ca acest eveniment sa fie unul de neuitat atat pentru miri cat si pentru invitatii care iau parte la acest eveniment special. SC GKO Cryosonics SRL va ofera cel mai nou element decorativ menit a va impresiona invitatii.

Efect de fum greu la valsul mirilor

Efect de fum greu la valsul mirilor

Vremurile in care toate nuntile se desfasurau dupa acelasi scenariu au apus. Acum, fiecare pereche de miri isi doreste ca nunta sa fie una deosebita, la care cei prezenti sa ramana profund impresionati de atmosfera, decoruri si de tot ceea ce li se ofera pe parcursul zilei. Noi oferim mirilor posibilitatea de a-si transforma nunta intr-un eveniment cu adevarat special. Metoda este una usoara, dar cu efect garantat. Secretul consta in folosirea unui produs inedit si spectaculos: gheata carbonica .

 

Pentru a asigura impactul asupra invitatilor, gheata carbonica se utilizeaza in doua situatii-cheie. Prima este reprezentata de momentul imediat intrarii lor in sala. Dupa ce au luat contact cu decorul si cu cei din jur, vor fi pregatiti sa inchine un pahar in cinstea mirilor. Atunci, in locul obisnuitelor pahare cu sampanie, vor primi recipiente pline cu bauturi efervescente, care vor arata ca niste adevarati vulcani. Cocktail-uri multicolore, vinuri rafinate sau sampanie scumpa, toate pot fi decorate astfel incat din ele sa se reverse un abur interesant. Aspectul este dat de granulele de gheata carbonica introduse in pahare sau carafe.

 

Dupa ce atentia le-a fost captata in acest fel, cei prezenti la nunta vor avea parte de o noua surpriza, de aceasta data menita sa puna mirii in centrul atentiei. Cand cei doi tineri vor iesi la dans pentru mult-asteptatul moment al  valsului mirilor, decorul se va transforma intr-unul de poveste. Ringul va fi acaparat, usor-usor, de o patura de fum greu, care va da impresia ca mirii parca plutesc. „Norii” vor ramane la nivelul pardoselei pana la finalul dansului, pastrand atmosfera de basm si oferind o priveliste incantatoare. „Fenomenul” cu adevarat impresionant se realizeaza cu ajutorul unei masini de fum greu, care functioneaza pe baza de apa fierbinte si gheata carbonica. Masina produce un abur non-toxic, care nu are miros si nici nu lasa urme, deoarece acesta va disparea inainte de a se ridica.  Pentru o repriza de fum greu de cinci minute este necesara o cantitate de 9 kilograme de gheata.

 

Gheata carbonica este obtinuta din dioxid de carbon lichefiat, la fel ca si cel folosit la bauturile carbogazoase. Nu prezinta niciun risc pentru sanatate deoarece este destinata consumului alimentar, lucru certificat de o declaratie de conformitate in acest sens. Noi va punem la dispozitie gheata carbonica sub forma de granule de 3 milimetri, granule de 16 milimetri si blocuri de 220x110x24 milimetri. Pentru bauturi se folosesc granulele de 16 mm, in timp ce blocurile se utilizeaza la producerea fumului greu. Gheata se livreaza si se pastreaza intr-un recipient izoterm, cantitatea minima fiind de 18 kilograme. Pentru a evita eventualele pierderi prin evaporare, este recomandat ca produsul sa fie achizitionat cu doar o zi inainte de eveniment, depozitand recipientul intr-un congelator sau o lada frigorifica. Firma noastra efectueaza livrari in orice localitate din Romania, insa comenzile trebuie efectuate cu cel putin 24 de ore inainte de momentul livrarii

 

Folosirea ghetii carbonice va puncta decisiv la impresia artistica si va asigura o nunta deosebita si spectaculoasa. Efectele speciale vor impresiona invitatii, iar mirii se vor simti ca in al noualea cer in cea mai fericita zi a vietii lor. 

Despre GHEATA CARBONICA

GHEATA CARBONICA - GKO Cryosonics SRL/ DIOXID.RO - productie distributie si aplicatii legate de zapada si gheata carbonica (en. dry ice), pornind de la furnizare, managementul transporturilor reci, aplicatii alimentare catering, entertainment, evenimente si efecte speciale, pana la servicii de curatare industriala cu gheata carbonica, vanzari echipamente de curatare si productie gheata carbonica. Dealer exclusiv in Romania pentru echipamente de curatare si productie gheata carbonica ColdJet USA.