ghiocelul    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ghiocelul

 • ghiocelul. Fii mai aproape de natura pe Valea Avrigului la Pensiunea Ghiocelul!

  ghiocelul

  Avrig, Sibiu - 30 May 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Visezi sa iti petreci vacanta in Romania? Pregateste-ti bagajele pentru ca iti propunem o destinatie de vis la poalele Muntilor Fagaras. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cazare , pensiune , avrig , ghiocelul

 • ghiocelul. 'Ghiocelul de Argint' a ajuns la Mariuca Nicolau din Botosani

  ghiocelul

  Botosani, Botosani - 24 March 2008

  Comunicat de asociatia culturala vis de artist

  ... ghiocelul de Argint', desfasurat la Barlad pe 21-22 martie ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre ghiocelul

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ghiocelul.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ghiocelul. Informatiile despre ghiocelul cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ghiocelul, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ghiocelul, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.