Beardyman revine in Bucuresti pe data de 12 Noiembrie, intr-un show 100% live

Locul desfasurarii: Club Fabrica

Organizator: Ghost Town Events

Beardyman revine in Bucuresti pe data de 12 Noiembrie, intr-un show 100% live

Beardyman revine in Bucuresti pe data de 12 Noiembrie, intr-un show 100% live, acompaniat de JFB si 2 premiere pentru publicul din capitala: Jungle Drummer si Ganja White Night (dubstep live, made in Belgium). RO support: Hijack (warm-up) si Snow (afterparty).

30 RON - in ziua eventului, la locatie

Beardyman (uk) www.beardyman.co.uk www.myspace.com/beardyman www.youtube.com/beardyman CAMPIONUL BEATBOX DIN MAREA BRITANIE… Succesul sau a crescut odata cu schimbarea standardelor pentru beatboxing, devenind campion la categoria grea in Marea Britanie, marcand de 2 ori casuta castigatorilor pentru titlul de campion beatbox in UK in iulie 2006. In 2008 facand parte din juriu. LIVE MUSIC PRODUCTION… Beatboxing-ul are limitele sale muzicale, astfel Beardyman a mers un pas mai departe, folosind pana la 4 Korg Kaoss Pad IIIs, iar faptul ca foloseste tehnologie de looping ii permite sa improvizeze live pe scena melodii care in studio ar dura saptamani de creatie. Un fel de Victor Frankenstein al muzicii, pe scena el canta dialectul sonic local ducandu-l spre mixuri care fac mintea sa explodeze, si asta folosind unicul instrument: vocea sa. Diversitatea si capacitatea sa de a evolua muzical fac ca abilitatile sale sa fie cu adevarat extraordinare, fiind probabil motivul pentru care guru Rob Da Bank il numeste "literalmente cea mai distractiva fiinta umana pe care am vazut-o de mult timp". SUPERSTAR YOUTUBE… Beardyman este cunoscut pretutindeni ca fiind “Vedeta” YouTube, fiind renumit pentru viralele sale comice si surprinzatoare incepand cu Kitchen Diaries care a adunat peste 5 milioane de vizualizari. Kitchen Diaries: http://www.youtube.com/watch?v=S7GGkKpBR-g In cel mai adevarat sens al cuvantului viral, aptitudinile lui Beardyman au patruns in fiecare colt al globului, adunand peste 50 milioane vizualizari ale filmelor sale, intrand in case prin cel mai prolific mediu al secolului 21. El a adus onoare celor mai cunoscute scene din lume ca Lovebox, Rise, Sonar by Night, Turning Point (the Roundhouse), Bestival, Snowbombing, Beachbreak Live si multe altele, oferind reprezentatii incredibile care au imbratisat varietatea muzicala a scenei festivalului.

Confirmare pana la data: 12 noiembrie 2010

Participare: Taxa de participare