Autoritatea Aeronautica Civila Romana (AACR) a primit certificarea ISO 9001:2008 pentru Sistemul de Management al Calitatii

BUCURESTI - 4 martie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Industrie

Sistemul de Management al Calitatii al Autoritatii Aeronautice Civile Romane (AACR) a fost cu succes certificat in baza cerintelor aplicabile ale standardului international ISO 9001:2008 de catre GL Systems Certification prin reprezentanta sa Germanischer Lloyd Industrial Services Romania ( Hub România ).

GL Systems Certification

Felicitam Autoritatea Aeronautica Civila Romana pentru finalizarea cu succes a acestei etape din evolutia sa.

Daniel Savu, Managing Director GLIS Romania

Sistemul de Management al Calitatii al Autoritatii Aeronautice Civile Romane (AACR) a fost cu succes certificat in baza cerintelor aplicabile ale standardului international ISO 9001:2008 de catre GL Systems Certification prin reprezentanta sa Germanischer Lloyd Industrial Services Romania (Hub România).

Certificatul cu Nr. QS-8563, a fost inmanat in data de 17 decembrie 2012, in prezenta Domnului Director Ovidiu TRAICHIOIU, Presedinte al Consiliului de Administratie al AACR, conducerii si angajatilor, in cadru festiv, la sediul AACR, de catre Domnul Daniel SAVU, Director General al Germanischer Lloyd Industrial Services România doamnei Claudia VIRLAN, Director General al AACR.

In cadrul ceremoniei de inmanare, domnul Daniel Savu a declarat: “Prin parteneriatul consfintit astazi intre organizatiile noastre se construieste o punte de bune relatii ce au ca scop cresterea valorii adaugate semnificative a competentei si compititivitatii AACR atat in contextul legislatiei interne si internationale, cat si in cel al unui sistem de management al calitatii modern, flexibil si performant.”

Despre GL Systems Certification HUB Romania

Germanischer Lloyd Industrial Services Romania este membru al GL Group, unul dintre cele mai importante Organisme de Certificare, Instruire si Inspectii Industriale la nivel global.
In 18 ani de activitate in Romania, dezvoltarea companiei si aprecierea Clientilor nostri au facut posibila extinderea portofoliului nostru la certificarea a peste 12 standarde in 26 de tari, pe care le coordonam ca HUB.

Dintre serviciile pe care vi le punem la dispozitie amintim certificarea sistemelor de management, certificarea produselor, tehnica instalaţiilor şi nu în ultimul rând organizarea de activităţi de instruire.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gl-systems-certification-hub-romania/autoritatea-aeronautica-civila-romana-aacr-a-primit-certificarea-iso-9001-2008-pentru-sistemul-de-management-al-calitatii