Domenii noi @FIB.ro

BUCURESTI - 5 octombrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Targul virtual pentru promovarea firmelor din industria alimentară, agricultură şi din domeniile conexe www.FIB.ro va pune la dispozitie, incepand cu 4 octombrie 2004 noua domenii noi la care va puteti inscrie.

Domenii noi @FIB.ro

Pe langa cele 17 domenii, targul are incepand cu 4 octombrie 2004 noua domenii noi, si anume:
•produse ecologice, vegetariene si dietetice,
•hoteluri, restaurante, cafenele (HoReCa),
•inputuri pentru agricultura,
•masini si utilaje agricole,
•irigatii si tratarea apei,
•echipamente si dotari hoteluri, restaurante, baruri si fast-food-uri,
•igiena si sisteme de curatenie casnica si industriala,
•protectia muncii,
•Organizatii Non Guvernamentale.

Vizitati www.FIB.ro si parcurgeti procedura din sectiunea Inscriere. În maxim doua ore de la înscriere (timp în care datele vor fi verificate) standul va fi activat si veti primi confirmarea cheilor de acces. Aveti apoi la dispozitie 30 zile* pentru a beneficia, gratuit si fara obligatia de a încheia un contract de abonament, de serviciile târgului virtual.

*Nu puteti beneficia de aceasta perioada de proba de doua ori in decurs de 12 luni calendaristice, daca prima inscrirere nu s-a concretizat prin semnarea unui contract de abonament.
Asteptăm vizita Dvs. şi vă dorim AFACERI DE EXCEPŢIE!


Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro