Un nou jucator pe piata advertising-ului online

BUCURESTI - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Publicitatea si marketing-ul online au devenit in ultima perioada cea mai convenabila reteta a succesului. Romania are una dintre cele mai mari rate de crestere a numarului utilizatorilor de internet din Europa Centrala si de Est, arata un studiu asupra pietei de internet din Romania, comparativ cu piata occidentala. Constienta de concurenta acerba din Romania, Adcorp intra puternic pe piata advertising-ului online prin serviciile bazate pe tehnologiile de ultima ora.

Un nou jucator pe piata advertising-ului online

Serviciile oferite de Adcorp acopera o arie extinsa: publicitate prin bannere conventionale si neconventionale, monitorizare si analiza web, sistem nou de informare a publicului tinta si multe altele. Detaliile privind serviciile pot fi consultate la adresa oficiala de web www.adcorpmedia.ro

Adcorp este deschisa colaborarilor cu toate site-urile din Romania interesate.

Despre Global Sound

Adcorp este un serviciu dedicat agentiilor de media si clientilor publicitari care doresc o eficienta maxima in derularea campaniilor de promovare sau publicitare online, avand ca scop atingerea publicului tinta si un raport optim de cost / calitate.
e-mail: office@adcorpmedia.ro
adcorpmedia@yahoo.com