GlobeBackup.ro serviciul de Backup al Datelor si Informatiilor de la Globe Hosting

BUCURESTI - 28 iunie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Nevoia unor solutii de protectie in fata unor amenintari informatice sau chiar a dezastrelor este mai mult de cat evidenta. Tot mai multe societati si corporatii au nelamurirea, nu daca au nevoie de protectie, ci cum sa adopte astfel de solutii pentru siguranta datelor proprii!

Aplicatia de Backup oferita de GlobeBackup.ro este destinata atat firmelor cat si persoanelor fizice, oferind siguranta necesara fiecaruia, intr-o era a tehnologiei, care avanseaza cu fiecare minut ce trece.
Intr-o perioada in care 1 din 9 medii de stocare (harddisk-uri, memorii externe) se defecteaza in primele 10-12 luni de la achizitie, nevoia unui mediu SIGUR de stocare a informatiilor este vital.
Nu iese din discutie situatia neplacuta a pierderii sau distrugerii accidentale, sau chiar furtul unor astfel de medii.

Pe principiul 'Calculatorul tau, viata ta, responsabilitatea noastra', pentru piata din Romania, oferta GlobeBackup.ro cuprinde doua produse:

- un produs Personal, dedicat nevoii salvarii unor copii pentru fisierele personale. Acest plan nu limiteaza spatiul oferit clientilor nostri, putand astfel face backup imaginilor stocate, pozelor ce imortalizeaza clipele din familie, muzica si inregistrarile video, dar si alte fisiere ce sunt importante fiecaruia.
- un produs Pro, ce se adreseaza utilizatorilor intensi, birouri cu mai multe statii de lucru, firmelor, sau persoanelor fizice ce stocheaza informatii in baze de date MySQL, MSSQL, Lotus samd, produs care iti ofera linistea de care ai nevoie cand salvezi informatii vitale in medii digitale.

Acum poti fi sigur ca informatiile de pe calculatorul tau sunt sigure, fie ele poze, melodii, baze de date cu clienti, fisiere de corespondenta, contabilitate sau fisiere financiare!

Integritatea serverelor ce stocheaza aceste date si a aplicatiilor ce faciliteaza stocarea lor se afla in continua monitorizare de inginerii si administratorii Globe Hosting, in vederea asigurarii unor servicii deplin sigure. In scopul protejarii fluxurilor de comunicatii si a mentinerii integritatii informatiilor salvate, folosim criptare SSL (prin certificate GlobeSSL) precum si un sistem organizat pe niveluri ierarhice de acces la diferitele module ale aplicatiei.

Despre Globe Hosting
Infiintata la inceputul anilor 2000, Globe Hosting Inc. si-a inceput activitatea oferind persoanelor, corporatiilor, companiilor, organizatiilor sau societatilor solutii complete de gazduire ce includ domenii, certificate ssl, gazduire, solutii software si aplicatii.

Cu sediul in Wilmington, US, Globe Hosting si-a extins resursele si experienta in mai multe tari: SUA, Canada, Europa (Spania, Germania, Ungaria, Romania, Belgia sau Israel). Solutiile noastre sunt prezente si in Asia sau Tarile Arabe, multumita Partenerilor nostri Strategici, si programelor dezvoltate pentru si impreuna cu resellerii nostri, dar fara sa avem o implicare directa pe acele piete.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/globe-hosting/globebackup-ro-serviciul-de-backup-al-datelor-si-informatiilor-de-la-globe-hosting