ARCHIBUS lansează în premieră pentru piaţa din România o soluţie integrată pentru gestionarea eficientă a sălilor de întâlniri

BUCURESTI - 14 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

ARCHIBUS Reservations este cel mai nou modul lansat de producătorul american şi permite supervizarea centralizată şi integrată a tuturor elementelor care fac dintr-o sedinta sau conferinta un succes, de la programarea acesteia până la alegerea spaţiului şi dotărilor adecvate, rezervarea acestora şi transmiterea invitaţiei de participare tuturor celor implicaţi, prin integrarea cu Microsoft Outlook, Lotus Notes şi Google Calendar.

Aplicaţia Reservations este intuitivă şi uşor de folosit datorită interfeţei grafice foarte explicite, care permite vizualizarea desenelor in AutoCAD ® ale sălilor de întâlnire existente şi accesarea de informaţii actualizate permanent referitoare la dotarile şi disponibilitatea fiecăreia, ceea ce permite oricărui utilizator să folosească imediat acest instrument, fără nici un fel de instruire prealabilă.

ARCHIBUS Reservation operează împreună cu modulul de management al spaţiului ARCHIBUS şi interconectează informaţiile referitoare la spaţiile şi dotările aferente cu informaţiile despre costurile folosirii acestora.
Acest lucru permite oricărui utilizator să obtină în timp real informaţii referitoare la capacitatea, dotările şi disponibilitatea spaţiilor de întâlniri şi contribuie substanţial la folosirea eficientă a resurselor companiei în realizarea acestei activităţi.

Principalul beneficiu obţinut prin folosirea ARCHIBUS Reservation în defavoarea metodelor clasice de planificare a întâlnirilor este reducerea timpului şi resurselor alocate acestei activităţi. Acest lucru este vizibil atât prin reducerea timpului necesar căutării şi realizării rezervarii în sine a spaţiului cât şi prin evitarea suprapunerii de programări şi asigurarea tuturor condiţiilor necesare unei întâlniri productive - totul putând fi realizat din interiorul aplicaţiei

ARCHIBUS Reservation Application este disponibilă şi în România, prin intermediul reprezentanţei oficiale a producătorului American la Bucureşti – ARCHIBUS Solution Centers - Romania, înfiinţată în 2007.

Despre Godmother

ARCHIBUS, Inc. este lider mondial în domeniul soluţiilor şi serviciilor de Managementul Infrastructurii şi Facilities Management. Sistemul este folosit de 4 milioane de utilizatori din întreaga lume, optimizând administrarea a mai mult de 5 milioane de proprietăţi şi economisind pentru companiile care îl folosesc peste 100 miliarde $ anual.
ARCHIBUS este disponibil în peste 100 de ţări, fiind susţinut de o reţea de peste 1600 de profesionişti în managementul infrastructurii. Printre clienţii internaţionali ai ARCHIBUS se numără nume precum: ABN AMRO Bank, American Express, Google, GlaxoSmithKline, Hewlett-Packard, NASA, Procter & Gamble, Philip Morris International, Societe Generale şi mulţi alţii.

Aela Cotabita - 539 33 52
aela.cotabita@speedpromotion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/godmother/archibus-lanseaza-in-premiera-pentru-piata-din-romania-o-solutie-integrata-pentru-gestionarea-eficienta-a-salilor-de-intalniri