Paul Martinelli vine in Romania la evenimentul Revelatie al anului 2011!

Timisoara - 21 aprilie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

In luna iulie a acestui an, GoforEvents.com il va aduce aduce pe scena motivationala romaneasca pe renumitul Paul Martinelli intr-o serie de evenimente, denumite Map your Future . Evenimentele vor avea loc in Timisoara- 1 iulie 2011 si in Bucuresti- 8 iulie 2011.

Paul Martinelli vine in Romania la evenimentul Revelatie al anului 2011!
 I believe you already have the potential. Let me connect you to it  

Paul Martinelli

Paul Martinelli, omul care te conecteaza cu potentialul tau, este protagonistul evenimentelor Map your Future in Romania. Paul este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cei mai bine cotati speakeri ai momentului, un antreprenor de succes si un coach de exceptie. Paul Martinelli este un vorbitor cu experienţă care inspira, motiveaza si aduce valoare intalnirilor, evenimentelor speciale si conferintelor. Paul Martinelli imparte deseori scena cu maestrii din domeniul dezvoltarii personale ca John Maxwell, Les Brown, Bob Burg, Carrie Wilkerson, Randy Gage, Bob Proctor, Wayne Dyer, Brian Tracy, Mark Victor Hansen si multi altii.

 In programul evenimentelor Map your Future se regasesc trei sesiuni: Mind Decision, Level of Awarness si Power of forgiveness and leadership care vor conduce participantii  pe drumul dezvoltarii personale si profesionale de exceptie. Participantii la evenimentele Map your Future provin din domenii diferite, insa urmaresc aceleasi rezultate: desavarsirea potentialului prin performanta. Participantii la evenimente vor fi: leaderi de opinie, traineri, coachi, speakeri, manageri, oameni orientati catre dezvolare personala si profesionala, antreprenori, angajati ale diferitelor companii orientate in dezvoltarea angajatilor.

 Biletele la evenimentele Map your Future by Paul Martinelli sunt puse in vanzare pe site-ul oficial al evenimentului www.paulmartinelli2011.ro . Persoanele care nu pot ajunge fizic in locatiile anuntate au ocazia acum, in premiera in Romania, de a participa online la eveniment LIVE pe Internet, chiar mai mult, de a interactiona cu speakerul Paul Martinelii prin achizitionarea tipului de bilet Online.

 

 

Despre SPHERA COMMUNICATION SRL

Evenimentele Map your Future sunt organizate de compania GoforEvents.com, companie specializata in organizare de evenimente de succes.Florina Onetiu

Project Director

0731-038-778

info@paulmartinelli2011.ro