Miri Expo a facut fericite 31 de cupluri

Braila - 15 februarie 2010

Comunicat tip General in Social

In perioada 12-14 februarie toti viitorii miri au avut ocazia sa consulte, la Miri Expo – expozitia inedita dedicata nuntilor, specialisti din domeniul nuntilor, de la rochia de mireasa si invitatiile de nunta pana la verighete si aranjamentele special de nunta.
Bucurandu-se de o locatie deosebita, Galeria Real, evenimentul si-a primit invitatii intr-o atmosfera calda, stralucitoare, plina de culoare si voie buna

De-a lungul celor trei zile, cuplurile au putut lua parte la un spectacol inedit. Beija Flor ne-a incantat cu dansurile de societate vals, tango, cha cha, runmba, slow fox; Agentia Genys models a incalzit atmosfera cu parada rochiilor de mireasa si a tinutelor de seara; Mitrita Velicu, Aurica Totolici si Ionut Paslariu au facut o demonstratie de program artistic pentru petrecerea de nunta, moment care a culminat si cu degustarea de vin oferita de Cramele Viovin Odobesti.
Timp de trei zile Miri Expo a fost gazda urmatoarele companii – Maia Bijou, Miss Befany, Casa de Miro, Profast foto & video, Mireasa, Penedust, floraria Lotus, Cramele Viovin, Petea Sound, Alb & Negru, Ambient com&Besign, Grandly, Prim Pas, Ikebana, Zepter, Ivalana, Manufaktura, Simonails, Serafin, Stil Expert, Restaurant 3 Stejari, Beija Flor si Medicotest, Gabriel’ Fashion
De la editie la editie, Miri Expo a ridicat valoarea premiilor oferite in cadrul tombolei organizate pe toata durata expozitiei. Anul acesta Miri Expo a oferit premii in valoare de peste 10 000 ron constand in servicii si produse necesare nuntii – mai multe detalii pe www.miriexpo.ro Toti castigatorii tombolei Miri Expo 2010 vor fi mentionati pe site-ul evenimentului si deasemenea vor fi contactati telefonic.
Expozitia a fost promovata cu ajutorul publicatiei Adevarul de seara precum si a urmatorilor sponsori si parteneri – Antena 1, Vox Tv, Kiss FM, One FM, Magic FM, www.casanuntilor.ro si www.121.ro. Datorita lor, Miri Expo s-a bucurat de prezenta a peste 10.000 din care aproximativ 2100 viitori tineri casatoriti
Evenimentul MiriExpo continua la Braila, Promenada Mall, in perioada 26-28 februarie 2010.
MiriExpo, demonstratie de stil si rafinament

Despre Go&Gomediagrup

Despre Go & Go media grup

Go & Go Media Grup, firma infiintata la inceputul anului 2008, s-a pozitionat pe piata regionala ca organizator de evenimente. Astfel in mai 2008 la Galati, apoi in octombrie 2008 la Ploiesti, a organizat primul eveniment de cariera si antreprenoriat pentru studenti si absolventi, Job Cocktail. Tot in acelasi an, in luna octombrie, la Galati, Go & Go Media Grup a organizat CASA 360 de grade, primul targ local de imobiliare.
.
Conceptul Job Cocktail este marca inregistrata Go & Go media grup si cuprinde:
•JobCocktail – eveniment de cariera si antreprenoriat;
•Job Magazin - revista de joburi, oportunitati si timp liber;
•www.jobcocktail.ro, site regional de joburi;
•Centrul de Training si Dezvoltare - centru ce furnizeaza pregatire atat companiilor cat si studentilor si absolventilor in domeniile: vanzari, comunicare, abilitati de prezentare, etc.
Luminita Oancea
Coordonator PR & ADV
Go & Go media grup
0731.023.328
office@jobcocktail.ro
www.miriexpo.ro

office@jobcocktail.ro