gorjbiz    

Comunicate de presa si evenimente pe tema gorjbiz

 • gorjbiz. GorjBiz

  gorjbiz

  Targu Jiu, Gorj - 20 mai 2020

  Comunicat de Bithedge Web SRL

  gorjbiz este un proiect inedit, initiat in urma constatarii unui vid informational asupra mediului economic gorjean in spatiul online. Acesta s-a materilizat sub forma unui START-UP cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Cap ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: promovare gorj , media gorj , gorjbiz , advertoriale gorj , comunicate de presa gorj

  Vezi toate comunicatele de presa despre gorjbiz

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul gorjbiz.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la gorjbiz. Informatiile despre gorjbiz cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul gorjbiz, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la gorjbiz, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.