DE ZIUA COPILULUI, CIOCOLATA SI VOIE BUNA DE LA MASTERFOODS

BUCURESTI - 28 mai 2004

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Duminica, 30 mai 2004, Masterfoods Romania impreuna cu ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale vor oferi copiilor din Bucuresti surprize de neuitat cu ocazia Zilei Copilului. Mici si mari sunt invitati in parcul Cismigiu, incepand cu ora 10:30, pentru a participa la concursuri pe role, concerte in aer liber, desene pe asfalt etc. Una dintre atractiile “dulci” ale acestei zile vor fi fara indoiala delicioasele batoane de ciocolata SNICKERS, MARS, TWIX si MILKY WAY oferite de Masterfoods copiilor veniti la plimbare sau la joaca in Cismigiu.

DE ZIUA COPILULUI, CIOCOLATA SI VOIE BUNA DE LA MASTERFOODS

Si in acest an, Masterfoods impreuna cu ARCUB ii invita pe cei mici la marea distractie de pe “Podul de Ciocolata Snickers”, special creat pentru ei an de an in Cismigiu.

In paralel cu “Podul de Ciocolata” din Bucuresti, in aceeasi zi, in Timisoara, Brasov, Craiova, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Oradea, copiii vor putea savura gustoasele daruri oferite de Master Foods in parcurile centrale.

De asemenea, in perioada 7-11 iunie 2004, Masterfoods va organiza o zi festiva si pentru copiii Casei de copii “Robin Hood” din sectorul 4, care vor asista la un spectacol de teatru insotiti de angajatii Masterfoods Romania. Acestia vor darui copiilor ciocolate Mars, Snickers, Bounty si produse Uncle Ben’s. Cunoscuta ca una dintre cele mai mari companii de familie din lume, Masterfoods doreste sa daruiasca copiilor cateva momente de lumina si bucurie, in care acestia sa se simta inconjurati de dragoste si caldura ca intr-o familie adevarata.

Despre Graffiti BBDO

Masterfoods Romania este parte integranta a renumitei companii Mars Incorporated, cunoscuta in intreaga lume atat pentru produsele sale Mars, Snickers, Twix, Bounty, pentru marcile de hrana pentru animale Whiskas, Pedigree, Chappi, Kitekat, pentru gustoasele orezuri si sosuri Uncle Ben’s cat si pentru multe alte produse si marci specifice diferitelor colturi ale lumii.
Graffiti BBDO, Roxana Poede, tel: 221 02 00
roxana_poede@graffiti.bbdo.ro