Green Dental a redat zambetul a peste 100 de biciclisti prin programul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

BUCURESTI - 10 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, CSR

Bucuresti, 10 octombrie 2013 – In perioada aprilie – septembrie, peste 100 de bicilisti din Bucuresti au participat la programul “ ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS ” organizat de prima clinica dentara eco din Romania, Green Dental.

Green Dental a redat zambetul a peste 100 de biciclisti prin programul ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS
 "Cu ocazia programului ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS am fost pentru prima data in Bucuresti discriminat pozitiv ca biciclist, si nu negativ, asa cum sunt obisnuit. A fost prima oara cand faptul ca sunt biciclist mi-a adus si alte avantaje pe langa clasicul avantaj de a ma strecura rapid printre masini. Ar fi exceptional ca biciclistii sa fie tot mai des discriminati intr-un sens pozitiv". 

Ariel Constantinof, dispecer Tribul si pacient Green Dental

ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS este un program de responsabilitate sociala care promoveaza controalele periodice la medicul stomatolog, al caror beneficiu major este eliminarea riscului dezvoltarii de afectiuni dentare care necesita tratamente costisitoare si de durata. Campania s-a desfasurat in sase editii, in ultima sambata a fiecarei luni si s-a adresat biciclistilor, sustinatori recunoscuti ai programelor ecologice. Astfel, programul a incurajat atat reducerea poluarii generate de traficul rutier prin mersul pe bicicleta cat si prezentarea in mod regulat la cabinetul dentar pentru prevenirea problemelor dentare.

“ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS” este un proiect inedit, initiat in premiera in Romania, prin care ne dorim sa contribuim la formarea unor comunitati de oameni responsabili atat in ceea ce priveste sanatatea lor, cat si fata de mediul inconjurator. De asemenea, acest proiect face parte din seria de masuri ecologice pe care le-am implementat in vederea obtinerii certificarii eco”, a declarat Oana Taban, Managing Partner Green Dental.

“Numarul mare de pacienti care au participat la ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS este incurajator si ne confirma faptul ca obiectivul nostru este realizabil. De aceea, acest proiect va continua si anul urmator. Consideram ca prin implementarea unor astfel de programe si masuri eco sustinem mentinerea pe termen lung a sanatatii pacientilor nostri dar si protejarea mediului incojurator“, a adaugat Oana Taban, Managing Partner Green Dental.

Green Dental s-a alaturat in martie 2013 renumitei Asociatii Eco Dentistry din America si lucreaza in prezent cu lideri importanti din domeniu pentru redefinirea tuturor serviciilor dentare pe care le ofera in conformitate cu principiile stomatologiei verzi. Anul acesta, Green Dental a fost implicata in proiectele de mediu ale celor mai apreciate asociatii eco din Romania care se lupta pentru construirea unei societati durabile.

“Apreciez initiativa clinicii Green Dental de a incuraja bucurestenii sa foloseasca mijloacele de transport alternative si consider ca ar trebui sa existe mai multe campanii de acest fel. Cred ca as mai fi amanat vizita la medicul dentist cu inca trei ani daca nu as fi aflat de campanie”, a afirmat Florin Lupu, pacient Green Dental.

Despre Green Dental

Despre Green Dental:

Green Dental este singura clinica de medicina dentara din Romania, membra a Asociatiei Eco-Dentistry din America, care promoveaza conceptul “stomatologiei verzi”, bazat pe preventie, tratamente minime invazive, technologii digitale, utilizarea materialelor reciclabile si a produselor biodegradabile.

Green Dental face parte din grupul de clinici stomatologice DENT ESTET, lider de piata cu o traditie de 14 ani în domeniu si a fost creata in parteneriat cu clinica Velvet Dental. Cu medici specializati in ramuri distincte ale stomatologiei, tehnologie performanta si tehnici moderne de tratament, clinica ofera pacientilor solutii optime pentru problemele lor dentare, protejand totodata mediul inconjurator.

Persoana de contact: Andra Vasilache, PR Manager Green Dental, tel: 0758 244 105