3 Solutii Personalizate de Mediu - Pachetele Green Enviro Services

BUCURESTI - 30 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Green Enviro Services  ofera servicii de consultanta pentru protectia mediului prompt si eficient.
3 pachete de solutii optime de mediu optime:
Enviro Prevent
Enviro Assist
Enviro Expert

Green Enviro Services  a construit 3 pachete de servicii usor aplicabile si accesibile in functie de necesitatea pe probleme de mediu pe care companiile o au.

Enviro Prevent

Grup tinta:

Acest pachet de servicii se adreseaza cu precadere societatilor mici si mijlocii (IMM-uri) cu activitati de productie din orice domeniu de activitate care nu detin un responsabil de mediu instruit in protectia mediului.

Enviro Assist

Grup tinta:

Acest pachet de servicii este adresat societatilor care desfasoara activitati cu impact semnificativ asupra mediului, cu probleme multiple rezultate din activitatea de productie si necesitatea unei consultante de specialitate sustinute. In cele mai multe cazuri pentru aceste activitati va fi necesara insumarea pachetelor Enviro Prevent si Enviro Assist pentru respectarea legislatiei si reglementarilor ce privesc protectia mediului.

Enviro Expert

Grup tinta:

Acest pachet de servicii este adresat tuturor celor care sunt constienti de necesitatea acestor studii de mediu, inclusiv pentru colaborari cu societati de arhitectura si proiectare,   sau alte societati cu preocupari in domeniu care au solicitari in acest sens, dar nu ofera acest tip de servicii. Intocmim studii de mediu si individual, in functie de actul de reglementare necesar a fi solicitat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/green-enviro-services/3-solutii-personalizate-de-mediu-pachetele-green-enviro-services