Echipa GreenPixel te colindă şi îţi împodobeşte bradul!

BUCURESTI - 24 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, echipa GreenPixel şi-a dorit să amintească tuturor bucuria de a dărui şi de a primi cadouri. Astfel, am pregătit două surprize pentru a transmite atât prietenilor şi partenerilor urări de bine, cât şi pentru a transforma trimiterea mesajelor de sărbători într-o activitate plăcută, haioasă şi... online.

Echipa GreenPixel te colindă şi îţi împodobeşte bradul!

Surpriza noastră pentru sărbători este Giftreez (http://apps.facebook.com/giftreez) - o aplicaţie Facebook prin care prietenii pot oferi cadouri şi scrie cele mai frumoase gânduri. Ideea de la care am pornit este să creăm un spaţiu virutal plăcut care să ne ofere ocazia să adunăm toţi prietenii, de oriunde ar fi ei, în jurul bradului de Crăciun.

Cel de-al doilea cadou este colindul virutal al echipei GreenPixel (http://colindam.greenpixel.ro). Un dar pentru cei care ne-au fost aproape în acest an, la care am lucrat cu drag şi din suflet, original, şi care transmite într-adevăr gândurile noastre la sfârşit de an şi urările noastre pentru anul ce va veni.

Sperăm să ne primiţi colindul, şi vă aşteptăm cu mic cu mare să împodobim Facebook-ul cu urări frumoase de Crăciun, atârnate în brăduţii din Giftreez.

Despre Green Pixel

GreenPixel (www.greenpixel.ro) este cea mai veche agenţie interactivă din România, având peste 10 ani de experienţă în proiecte majore pentru clienti precum Vodafone, Rompetrol, Romtelecom, National Geographic, Cosmopolitan, Tarom, Banca Romaneasca, etc.
Pentru mai multe detalii:
Irina Bulgaru
PR Officer GreenPixel
Irina.bulgaru@greenpixel.ro