I’Velo deschide un nou centru in Bucuresti

BUCURESTI - 7 august 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Sport

Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank anunta deschiderea unui nou centru I’Velo in Bucuresti, sambata, 08 august, incepand cu ora 10:00, in Parcul Titanii.

I’Velo deschide un nou centru in Bucuresti
  Ne bucuram sa invitam bucurestenii sa aleaga bicicleta ca mijloc principal de transport, dar si ca modalitate distractiva de a face miscare prin extinderea proiectului I’Velo cu inca un centru. Sigur, printre principalele noastre preocupari raman siguranta utilizatorilor si nevoia de infrastructura pentru biciclete

Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Noul centru I’Velo va fi pozitionat in fata intrarii Parcului Titanii, in proximitatea Parcurilor IOR si Titan, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu si va pune la dispozitie bucurestenilor 50 de biciclete galbene. Programul de functionare va fi acelasi ca al celorlalte centre deja existente din Bucuresti.

Celelalte trei centre de inchiriere I’Velo din Bucuresti sunt amplasate in Parcul Herastrau - Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf si in Parcul Tineretului, intrarea de la Gheorghe Sincai. Peste 400 de biciclete pot fi inchiriate de bucuresteni sau turisti, sapte zile din sapte, in intervalul 11.00 – 21:30, de luni pana vineri (ultima inchiriere, la ora 20:30) si 09:00 – 21:30 sambata si duminica (ultima inchiriere, la ora 20:30).

Bicicletele I’Velo vor putea fi inchiriate, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de inchiriere sunt: 5 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

I’Velo 2015 inseamna o preocupare continua a cresterii gradului de satisfactie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar si a unui personal profesionist, prietenos si pregatit sa asigure experiente placute iubitorilor de pedalat.

Despre I’Velo

In sezonul 2015, centrele I‘Velo vor putea fi gasite in Bucuresti – parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle,  Arcul de Triumf si Parcul Tineretului – intrarea de la Gheorghe Sincai, Parcul Titanii, dar si in tara, in orasele: Iasi – Parcul Copou, Brasov – Piata Sfatului, Constanta – Gravity Park, Sibiu – Cazarma 90, la Alba Iulia – Piata Unirii si Oradea, in Parcul 1 Decembrie

De asemenea, proiectul I’Velo ofera in continuare, posibilitatea de a rezerva online biciclete, accesand site-ul www.ivelo.ro

I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.

In cei 5 ani de functionare, programul  I’Velo a reusit sa scoata peste 1.000.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.500 de tone.

Programul I’Velo, initiat de Raiffeisen Bank si Green Revolution, se desfasoara cu sprijinul primariilor din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Iasi, Constanta, Alba Iulia, Oradea, precum si al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti.

Despre Raiffeisen Bank:

Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) si internet banking (Raiffeisen Online).  Raiffeisen Bank are o retea de peste 540 agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti, dintre care 100.000 de IMM-uri si 6.800 corporatii mari si medii.

Despre Asociatia Green Revolution

Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania, ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Green Revolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si responsabilitatea fata de mediul inconjurator, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/green-revolution/i-velo-deschide-un-nou-centru-in-bucuresti