Capotă Sablare pentru Protecția Capului: TITAN II by GritSablare - cea mai completă și recentă aprobarea a CE EN14594: 2018 (Regulamentul UE 2016/425)

BUCURESTI - 20 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Capotă Sablare pentru Protecția Capului (Cască de sablare) Model TITAN II by GritSablare - cea mai completă și recentă aprobarea a CE EN14594: 2018 (Regulamentul (UE) 2016/425.

Capotă sablare pentru protecția capului (cască sablare), model TITAN II by GritSablare

Capotă sablare pentru protecția capului (cască sablare), model TITAN II by GritSablare

 Echipamentele de protecție la sablare au o importanță majoră prin însăși natura și specificul activităților realizate. Fiind un mediu de lucru desfășurat în condiții deosebite, calitatea echipamentelor de protecție la sablare este primordială pentru a asigura cu adevărat protecția atât de necesară în acest domeniu. 

GritSablare

» Ultima generație de capote de sablare (căști de protecție la respirație) TITAN II este realizată în conformitate cu următoarele standarde privind echipamentele individuale de protecție (PPE):

• Standarde Europene (CE): EN14594: 2019 Class 4B.

• Australia și Noua Zeelandă: AS/NZS 1716:2003

» Cerințele privind calitatea aerului de respirat variază în funcție de regiune:

• NIOSH – Grad D

• Standarde Europene (CE) – EN12021

• Australia și Noua Zeelandă: AS/NZS1715

» Carcasă exterioară rigidă cu întăritură suplimentară în spate

» Indicator privind aerul de respirat: aer cald – alimentare cu aer insuficientă/inadecvată

» Captușeală interioară, guler și capă care se pot înlătura și spăla

Ramânem alături de tine și în anul 2020, pentru soluții, materiale, instalații complete pentru sablare, reciclare și ultimele noutăți creatoare a inovatorilor, care descoperă rezerve uriașe pentru sporirea productivității muncii în domeniul sablării.

GritSablare este compania de profil numărul 1 în România în domeniul sablării și pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de materiale de sablare profesionale, echipamente de sablare la cele mai înalte standarde tehnice, precum și echipamente de protecție la sablare specializate.