Kit conversie complet Comandă la Distanță UniFlo by GritSablare

BUCURESTI - 21 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Kitul de conversie complet Comandă la Distanță UniFlo by GritSablare include toate componentele necesare pentru a echipa instalațiile de sablare cu sisteme de comandă la distanță, sau pentru upgrade-ul sistemelor de control la distanță învechite.

Kitul de conversie complet Comandă la Distanță UniFlo by GritSablare

Kitul de conversie complet Comandă la Distanță UniFlo by GritSablare

 GritSablare are ca obiectiv creșterea și dezvoltarea de relații de afaceri de durată și avantajoase pentru toate părțile implicate cu clienții săi, oferind produse de calitate superioară, la cel mai optim raport calitate-preț. Costurile de achiziție se amortizează relativ repede când beneficiezi de pachetul complet de avantaje și susținerea continuă oferite de GritSablare care te ajută să dezvolți un business de succes în domeniul industrial, pe termen lung. 

GritSablare

Descriere produs

Kitul de conversie complet Comandă la Distanță UniFlo by GritSablare include toate componentele necesare pentru a echipa instalațiile de sablare cu sisteme de comandă la distanță, sau pentru upgrade-ul sistemelor de control la distanță învechite. Acest kit este potrivit pentru cea mai mare parte a instalațiilor de sablare non-US, și cuprinde:

• Valvă comandă la distanță UniFlo by GritSablare

• Mâner comandă la distanță AirFlo by GritSablare

• Furtun dublu pentru comandă la distanță

• Amortizor evacuare

• Toate fiting-urile și componentele necesare incluse.

Aplicații uzuale

• Conversie pentru sistemele de instalații de sablare manuale la sisteme cu comandă la distanță.

• Upgrade-ul sistemelor învechite de instalații de sablare.

GritSablare este compania de profil numărul 1 în România în domeniul sablării și pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de materiale de sablare profesionale, echipamente de sablare la cele mai înalte standarde tehnice. Compania are ca obiectiv creșterea și dezvoltarea de relații de afaceri de durată și avantajoase pentru toate părțile implicate cu clienții săi, oferind produse de calitate superioară, la cel mai optim raport calitate-preț. Costurile de achiziție se amortizează relativ repede când beneficiezi de pachetul complet de avantaje și susținerea continuă oferite de GritSablare care te ajută să dezvolți un business de succes în domeniul industrial, pe termen lung.