Invata sa pictezi la Palatul Noblesse! Incepe “Calatoria in Lumea Artelor Plastice”

BUCURESTI - 18 octombrie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Cursuri

Sambata 22 octombrie, la Palatul Noblesse, incepe cursul “Calatorie in Lumea Artelor Plastice” sustinut de pictorul Aurel Patrascu.

Cursul se adreseaza incepatorilor, pasionatilor de desen sau pictura care doresc sa se perfectioneze, persoanelor care vor sa se relaxeze si sa se descopere prin arta.

Despre curs:

Cursul de arte plastice este impartit in trei categorii bine definite, fiecare in parte, reprezentand o metoda de autocunoastere si autodezvoltare:

1.Modulul de desen artistic. Desenul reprezinta atat o tehnica cat si o arta, cate te ajuta sa comunici trairile si sentimentele nespuse. Se vor folosi creionul, carbunele si hartia.

2.Modulul de culoare. Culoarea reprezinta o propietate a luminii care are puterea de a ne influenta si a ne induce un anumit tip de comportament. Spectrul cromatic a intrigat lumea de-a lungul timpului, reprezentand un fenomen cultural care s-a reflectat in toate detaliile vietii.

3.Modulul de dezvoltare a creativitatii in arta plastica. Creativitatea reprezinta un proces mental si social, care presupune nasterea unor noi idei sau solutii, folosind imaginatia si expresivitatea. “Creativitatea inseamna sa iti permiti sa faci greseli. Arta inseamna sa stii pe care sa le pastrezi.” Scott Adams

Despre trainer:

Aurel Patrascu este pictor cu renume international, este în fiecare an invitat sa expuna în afara granițelor, fiind foarte iubit în Europa, USA și America de Sud.

 

Este unul dintre cei mai mari pictori contemporani romani, lucrarile sale se afla în cele mai importante colecții private si de stat din Romania, dar și în colecții internaționale (Franta, Belgia, Olanda, Luxemburg, Italia, Scandinavia, Tokyo, Egipt si America).

 

Detalii curs:

“Calatorie in Lumea Artelor Plastice” are o durata de 12 luni si se va desfasura o data pe saptamana, sambata de la ora 10:00 la ora 13:00. Locul de desfasurare este Palatul Noblesse-Centrul de Arte si Evenimente, din inima Bucurestiului, ce se afla pe strada Sfintilor, Nr.7.

Pretul unei sedinte este de 150 lei, iar la prima sedinta se va achita pentru minim patru sedinte. In fiecare luna se va efectua plata pentru luna in curs.

Despre Noblesse Group

Noblesse Group se distinge in mediul de business national si international prin complexitatea brandurilor care il compun. Acestea sunt Noblesse Interiors, Palatul Noblesse - Lifestyle Palace, Studio Insign, Noblesse Academy, Asociatia Culturala Noblesse si Biblioteka.

Fiecare dintre acestea este caracterizat prin pasiunea pentru design interior, servicii de o inalta calitate, grija pentru protejarea si salvarea cladirilor monumente istorice si promovarea culturii si artei romanesti.