ISPA – Oportunitaţi de colaborare

BUCURESTI - 20 octombrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

În cadrul proiectului: “Asistenţă tehnica pentru Managementul şi Conducerea Contractelor ISPA în sectorul Deşeurilor Solide în oraşul Galaţi”, compania GIE Ltd. soicita implicarea unui numar de minim 30 de experţi.

ISPA – Oportunitaţi de colaborare

În cadrul programului ce urmareşte alinierea la standardele de mediu ale U.E., consorţiul internaţional reprezentat în România de compania GIE Ltd. solicită suportul unei echipe formată din minim 30 de experţi din diferite arii de activitate.
Persoanele ce doresc implicarea într-un astfel de proiect trebuie să prezinte cunoşinţe relevante în domenii precum: protecţia mediului, resurse umane, energetic ş.a. Data limită pentru depunerea C.V.-ului şi a scrisorii de intenţie care să contina clar specificat postul pentru care se aplică este 31 octombrie.

Despre Group of Independent Experts

Mai multe informaţii referitoare la cerinţele şi modul de înscriere le puteţi afla accesând site-ul www.experts-database.com
GIE Ltd.
Group of Independent Experts