Editura Art te aşteaptă la o lansare cu cântare: Colinde de Crăciun (cu pian)

BUCURESTI - 13 decembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Vino sâmbătă, 17 decembrie, ora 14.00, în librăria Diverta din Mall Băneasa la o lansare cu cântare: "Colinde de Crăciun" cu partituri şi pian.

Editura Art te aşteaptă la o lansare cu cântare: Colinde de Crăciun (cu pian)

Ca să îl întâmpini cum trebuie pe Moş Crăciun, învaţă să cânţi la voce şi pian cele mai frumoase colinde: Moş Crăciun cu plete dalbe,  Jingle Bells, O, ce veste minunată! şi altele.

Hai să învăţăm împreună cum să îl impresionăm pe Moşu’ cu Colinde de Crăciun!

Va interpreta la pian:

Prof. Diana Brătan

Şcoala de Muzică PianoForte

Partener media: radio Itsy Bitsy.

Eveniment susţinut de: librăriile Diverta şi Şcoala de Muzică PianoForte.

Joacă-te cântând

Colinde de Crăciun (cu partituri)

Cântă 7 colinde de Crăciun la propriul tău pian electronic

 

Cântă, după partituri, 7 dintre colindele tale preferate cu ajutorul pianului electronic. O colecţie de colinde uşor de cântat, printre care Moş Crăciun cu plete dalbe, Jingle Bells, O, ce veste minunată! şi altele. Pentru a cânta la pianul electronic nu trebuie decât să apeşi pe clapele care corespund culorii şi numărului marcat pe nota aflată deasupra fiecărui cuvânt.

Copiii trebuie să apese clapele albe şi negre corespunzătoare notelor colorate, putând urmări, în caseta de sub partitură, cuvintele care însoţesc melodia. Sistemul de codificare al notelor după culoare, utilizat în această carte, a fost adaptat după sistemul convenţional de notaţie muzicală pentru ca melodiile să fie mai uşor de cântat de copiii mai mici. Sistemul nu reprezintă notaţia muzicală standard. Fiecare cântec este însoţit de ilustraţii full-color.

ISBN 978-973-88988-8-2

Eveniment realizat în colaborare cu

Şcoala de Muzică PianoForte

Noi dăm tonul şi măsura!

 

Şcoala de Muzică PianoForte este mediul educaţional în care atât cei mici, cât şi cei mari descoperă şi aprofundează muzica, învăţând să cânte la un instrument muzical sau cu vocea, îndrumaţi de profesori dedicaţi pasiunii pe care o au în predarea muzicii.

Şcoala de Muzică PianoForte reprezintă o iniţiativă privată născută din pasiunea pentru predarea muzicii cu metodă şi stil. Ne adresăm atât amatorilor, cât şi profesioniştilor în devenire, începând cu vârsta de un an şi jumătate şi încheind cu persoanele de vârsta a treia.

Profesorii PianoForte sunt cu toţii absolvenţi de Conservator, cu o bogată experienţă didactică pe instrumentul muzical corespunzător curriculumului personal.

Oferta noastră educaţională constă în:

-       lecţii de pian pentru copii şi adulţi

-       lecţii de educaţie muzicală pentru preşcolari şi şcolari

-       lecţii de vioară pentru toate vârstele

-       lecţii de canto pentru oameni mici şi mari

-       cursuri de istoria muzicii, teoria muzicii şi armonie

Profesor fondator Diana Brătan

0724 868 738  www.pianoforte.ro

Despre Grupul Editorial Art

Considerată drept cea mai cochetă şi rafinată editură românească, ART nu şi-a construit imaginea doar prin selecţia oferită publicului său exigent, ci şi prin condiţiile grafice excepţionale în care sunt tipărite cărţile. Pe lângă autori canonici şi cărţi fundamentale din ştiinţele socio-umane, ART îşi respectă cititorii oferindu-le provocări numai bune de citit, printre care "Atlasul de mitocănie urbană", seria "Prima dată" sau colecţia "Romanul grafic".