În Anul Cărții, Grupul Editorial ART lansează Pauza de citit, un proiect dedicat companiilor din România

BUCURESTI - 10 iulie 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Grupul Editorial ART lansează în Anul Cărții proiectul „Pauza de citit”. 15 minute de lectură de calitate pentru angajații din toată țara, având ca scop încurajarea cititului.

Cititu' la serviciu nu-i capriciu

Prin această inițiativă, Grupul Editorial ART urmărește promovarea lecturii pe o rază cât mai largă într-un context în care România este în continuare codașă în ceea ce privește consumul de carte.

Proiectul are un mecanism simplu și funcționează pe bază de abonament pe o perioadă de 6 sau 12 luni. Un abonament presupune un cost alocat pentru fiecare angajat, sub formă de beneficiu. Angajații vor avea acces la oferte personalizate, care cuprind titluri de la toate editurile Grupului Editorial Art: Vlad și Cartea cu Genius (cărți ilustrate pentru copii de la 0 la 7 ani), Arthur (cărți pentru copii între 7 – 14 ani), Youngart (cărți dedicate adolescenților), Art (literatură pentru adulți, ficțiune), Paladin (literatură SF, Fantasy și Crime), Grafic (benzi desenate, romane grafice, serii clasice și cărți-cult) și colecția Sapiens (literatură pentru adulți, non-ficțiune, despre știință și lumea înconjurătoare dintr-o perspectivă aparte).

„Pauza de citit” le oferă angajaților oportunitatea de a păstra cărțile dorite, în baza abonamentului, fără să le returneze. În plus, le asigură companiilor beneficii ca:

- Discount-uri personalizate;

- Vouchere pentru angajați ca bonusuri pentru performanță, zile de naștere sau ocazii speciale;

- Card „Pauza de citit” cu o sumă la alegere pentru achiziționarea de cărți de pe site-urile Grupului Editorial ART;

- Târg de carte pentru angajați personalizat în funcție de companie;

- Târg de carte pentru copiii angajaților personalizat în funcție de context (Crăciun, Paște, Ziua Copilului etc.);

- Ateliere tematice pentru angajați, precum și pentru copiii acestora.

În funcție de tipul parteneriatului, proiectul presupune și un bookcorner concept ca spațiu dedicat cititului, pentru angajați. În ce constă: un bibliotoliu plin de cărți (o bibliotecă tip fotoliu) și alte surprize pentru angajații-cititori.

Mai multe detalii despre proiectul „Pauza de Citit” găsiți la adresa pauzadecitit@editura-art.ro, pe Facebook și Instagram

Despre Grupul Editorial Art

Grupul Editorial ART s-a distins printr-o atenție deosebită acordată atât calității literare, cât și designului cărților pe care le-a editat. Cu un portofoliu de mai bine de 1000 de titluri, Grupul Editorial ART se află în topul editurilor din România, până în prezent fiind dezvoltate șase imprinturi majore dedicate unor categorii de public diferite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grupul-editorial-art/in-anul-cartii-grupul-editorial-art-lanseaza-pauza-de-citit-un-proiect-dedicat-companiilor-din-romania