AVENTURILE PENTRU TOATE VÂRSTELE CONTINUĂ! SPIDER-MAN MARVEL ADVENTURES!

BUCURESTI - 26 martie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Corint Junior continuă seria MARVEL ADVENTURES cu albumul de bandă desenată – LUPTA PETRU PUTERE cu punguţa SILVER CADOU! Punguţa SILVER conţine una dintre cele 12 figurine Marvel 3D şi un plic cu 4-6 cartoline şi abţibilduri. Albumele din seria Marvel Adventures apar lunar fiind disponibile atât în librării cât şi la punctele de difuzare a presei.

AVENTURILE PENTRU TOATE VÂRSTELE CONTINUĂ! SPIDER-MAN MARVEL ADVENTURES!

Primele trei volume de benzi desenate SPIDER-MAN, au înregistrat un real succes, fiind primite foarte bine de fanii de toate vârstele din România. Cărţile s-au situat timp de câteva luni pe poziţii fruntaşe în topul de vânzări din reţeaua Diverta, iar vânzările totale s-au ridicat la peste 20.000 de exemplare.

SPIDER-MAN MARVEL ADVENTURES
Vol. 2 LUPTA PENTRU PUTERE
Figurine 3D, abţibilduri şi cartoline CADOU!

Aventura extraordinarului personaj Spider-Man continuă!

Citeşte nemaipomenitele peripeţii în stilul strălucitor Marvel ale favoritului tuturor adolescenţilor - căţărătorul-pe-pereţi -, care scoate la iveală ticăloşia lui Electro, a lui Sandman, Vulture, Kraven the Hunter şi a lui Scorpion!

Marvel Adventures Spider-Man # 5-8 – patru comicsuri scrise de Sean McKeever şi ilustrate de Patrick Scherberger.

Prezentul album continuă aventurile din Marvel Adventures Spider-Man: Cei şase ticăloşi.

Format: 13 x 20 cm; 96 pag.; policromie
Preţ: 12,99 lei


SPIDER-MAN MARVEL ADVENTURES
Vol. 1 - CEI ŞASE TICĂLOŞI
Insignă Spider-Man CADOU!

Ce-i deosebeşte pe superticăloşi de ticăloşii obişnuiţi? Atunci când evadează din închisoare, ticăloşii de rând o lasă mai moale cu nelegiuirile şi se bucură de dulceaţa libertăţii.

Dar nu şi un superticălos ca Doctor Octopus. Din clipa în care este liber, adună lângă el gaşca cea mai periculoasă: Vulture, Electro, Kraven the Hunter, Sandman şi Mysterio! Cu toţii au un singur gând: să-l doboare pe Spider-Man odată pentru totdeauna!

În plus, puteţi afla cum a început totul —  ORIGINEA LUI SPIDER-MAN!!!

Format: 13x20cm; 96 pag; policromie
Preţ: 12,99 lei

Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT

Editura Corint Junior, parte componentă a Grupului Editorial Corint, publică literatură pentru copii şi tineri scrisă de autori clasici, dar mai ales contemporani, de renume mondial, cu milioane de cărţi vândute. De asemenea, autorii români de profil ocupă un loc aparte în programul nostru editorial.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:
Roxana Petrescu
PR Manager Editura Corint Junior
Mobil: 0751 174 544
roxana.petrescu@edituracorint.ro