Dai carte, ai parte !

Alături de Editurile Grupului Editorial Corint si de alţi parteneri,
la Diverta, între 20 august şi 31 octombrie,
Dai carte, ai parte !

Nu mai ai ce citi ? Îţi doreşti o reducere de 20 % ? Vrei să faci donaţii, dar nu ştii cum?

Editurile Corint, Corint Junior şi Leda, alături de alte edituri de prestigiu, te invită în magazinele Diverta pentru a participa la campania “Dai carte, ai parte!”

Campania se desfăşoară în toate magazinele Diverta. La fiecare carte donată clientul primeşte un voucher de reducere de 20%. Cardul de reducere poate fi utilizat pentru o singură carte cumpărată şi nu poate fi cumulat cu alte reduceri. Cărţile stânse vor fi donate către fundaţia RTC şi SOS Satele Copiilor. Discountul de 20% este oferit numai la cărţile editurilor partenere. Nu se vor accepta cărţi foarte deteriorate : rupte, murdare, cu pagini lipsă.

Despre GRUPUL EDITORIAL CORINT

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Evelina Bidea
Tel.: 021 319 47 97; 0758 053 417
evelina.bidea@edituracorint.ro
www.ledabooks.ro; www.edituracorint.ro ; www.corintjunior.ro