Ne hidratam corect corpul si bucuria. #focustogreenecolife la un galop cu caii

BUCURESTI - 30 iunie 2022

Comunicat tip General in Sanatate

Ieri ne-am intalnit cu copiii. Am descoperit impreuna bucuria pe care ne-o transmit caii, la centrul de echitatie Hobby Land Ranch.

focus to life

focus to life

Cum sa ne gestionam actiunile, cum ne apropiem mai mult de natura, de ceea ce presupune interactiunea cu mediul inconjurator, dar si cu animalele, au fost intrebari la care copiii impreuna cu caii au gasit raspunsuri.

Interactionam diferit, in functie de convingerile personale. Suntem mai tematori sau mai agresivi. Comunicam cu usurinta sau avem trac, ori timiditate. Toate acestea isi pun amprenta asupra modului nostru de a interactiona cu oamenii si cu mediul in care traim.

Tot ceea ce ne ofera raspunsuri si ne sustine sa ne manifestam autentic dar si cu respect fata de mediu, ne ajuta sa evoluam si sa ne traim din plin viata.

Desi caldura a fost destul de mare, apa Aqua Carpatica ne-a insotit si ne-a hidratat corespunzator si de aceasta data.

Ne dorim ca si tu sa fii informat. Sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra mediul si apele cat mai curate!

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life, in parteneriat cu Clubul Media și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/ne-hidratam-corect-corpul-si-bucuria-focustogreenecolife-la-un-galop-cu-caii