Hara isi lanseaza albumul de colinde acasa la fani!

BUCURESTI - 29 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

HARA lanseaza un album de colectie - 'MARLIN-DARLIN - PAISPE COLINDE S`O STRIGATURA'

Hara isi lanseaza albumul de colinde acasa la fani!

Formatia HARA va lansa pe piata un album de colectie - 'MARLIN-DARLIN - PAISPE COLINDE S`O STRIGATURA' intr-un mod mai putin obisnuit.
La initiativa site-ului BestMusic.ro Hara isi colinda fanii cu melodii de pe noul lor disc, cu cateva zile inainte de Craciun. Asfel, cei care-si doresc un concert live la ei acasa cu formatia Hara se pot inscrie la concurs pe site-ul www.BestMusic.ro si pe site-ul oficial www.hara.ro.
Trupa va merge sa colinde trei dintre norocosi! Flavius, M.sh.T.ru', Marius, Vlad, Sabin si Alex au ales cea mai buna metoda sa promoveze un album de colinde ... isi inCANTA fanii cu colinde vechi ardelenesti! Baietii spun ca discul nu trebuie ratat deoarece cuprinde colinde 100% autentice, culese din zonele Bistritei, Clujului si Maramuresului si mai ales pentru ca te va face sa simti adevarata atmosfera a sarbatorilor de iarna autentic romanesti.
Mai putin cunoscute marelui public, colindele te cuceresc instantaneu prin continutul lor nealterat, de un parfum aparte, tipic ardelenesc si impresioneaza prin interpretarea sincera, adevarata, propusa de membrii trupei.

Despre Hara

www.hara.ro
Iulian Udrea (M.sh.T.ru') - 0765.260.860
iulian@hara.ro